Slavna plus-size manekenka Ešli Grejam bolju godinu od 2023. nije imala. Sve što je dotakla pretvorila je u zlato, a unosni ugovori i slikanja samo su se ređali, jedno za drugom. Nisu izostala ni zaslužena priznanja za aktivizam, a na sve to, proglašena je i za najlepšu ženu. 

Ako nas pitate - zasluženo! Slavna lepotica je u više navrata pokazala da je lepota u različitosti, unikatnosti, a ona je upravo to, ali i više od toga. 

Zato i ne čudi što svaka njena objava ili pojavljivanje donose sve više fanova i obožavatelja. A Grejam im je za kraj godine priredila spektakl. 

Najpre je okačila fotografije u "goloj" haljini, a sa tela zgodne manekenke malo ko je mogao da skloni pogled. 

Slavna lepotica šetala ulicom i pozirala pred objektivom, a njena lepota hipnotisala je sve. I mogu da govore da je "debela", da se sve "preliva"... ali ova žena, i sa svojih 100+ kilograma izgleda kao avion, a na samopouzdanju samo mogu da joj zavide.

A onda je uskočila u tufnasti komplet u kojem je izgledala poput boginje.

Elegantna, neodoljiva, zavodljiva... Ešli je dokazala da lepota nema veličinu, boju ili oblik i na tome samo možemo da joj kažemo BRAVO!

Setimo se samo haosa kada je pokazala svoj višak na stomaku u krupnom planu i odvratnih komentara hejtera koji nisu birali reči da bi je vređali. Ipak, Ešli ni tada nije reagovala. Nastavila je svoj put i nameru da pokaže da je svako telo lepo.

Lepotica koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru danas ima više nego uspešnu karijeru. Sarađuje sa svetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 miliona ljudi, a mnoge žene širom sveta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promenila način na koji se gleda žensko telo. 

Mršavice koje su do tada vladale modnim pistama sada su zamenile manekenke sa telima koja izgledaju realnije i sa kojima se svako može poistovetiti.

Pročitajte još: IMA 100 KG, LICE ANĐELA I SADA SE SKROZ SKINULA: Grešno je lepa a protiv ovako razgolićene nijedna "mršavica" nema šansu

Ešli često deli svoje prirodne fotografije, bez imalo ulepšavanja i filtera, kako bi istakla prirodnu lepotu i ponosno pokazuje strije i celulit.

Komentari hejtera bili su glasni, ali ne glasniji od njene namere da pokaže da je svako telo lepo. 

Čini se da što je više pojedinci "pljuju", to ona ponosnije pokazuje sve ono što bi trebalo da bude normalno, a što moderni standardi lepote ne dozvoljavaju. Za to što radi, u najmanju ruku zaslužuje aplauz, a još fotografija ove nestvarne žene pogledajte u galeriji u nastavku.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!