Slavna manenkenka Ešli Grejam ponovo je napravila pravu pometnju na mrežama kada je objavila fotografije na kojima je u toplesu. Dok je na prvoj grudi prekrila rukama, na jednoj od drugih slika preko tela je nosila samo providnu mrežicu koja je malo toga ostavljala mašti.

Senzualne fotke oduševile su njene obožavatelje koji su ostavili more komplimenata u komentarima i ako nas pitate - zasluženo.

Slavna lepotica demonstrirala je nadmoć čak i tako golišava, hrabro ističući svaki pedalj svog tela, čime je dala fantastičan primer svima kako treba voleti sebe.

"Ponekad je osvežavajuće skinuti stvari i istinski ceniti lepotu u jednostavnosti", izjavila je manekenka uz fotografije za časopis Love Want. Podsetimo, Grejam je ove godine Maxim proglasio za najseksepilniju ženu sveta

Lepotica koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru danas ima više nego  uspešnu karijeru. Sarađuje sa svetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 miliona ljudi, a mnoge žene širom sveta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promenila način na koji se gleda žensko telo.

Mršavice koje su do tada vladale modnim pistama sada su zamenile manekenke sa telima koja izgledaju realnije i sa kojima se svako može poistovetiti. 

Ešli često deli svoje prirodne fotografije, bez imalo ulepšavanja i filtera, kako bi istakla prirodnu lepotu i ponosno pokazuje strije i celulit.

Njen put nije bio lak, ali nije odustajala. Mnogo puta se našla i na meti kritika, ali džabe - manekenku anđeoskog lica koja je proglašena za najlepšu na svetu ništa ne može izbaciti iz ravnoteže.

Pročitajte još: "100+ KG ČISTE LEPOTE SPAKOVANO U GOLU HALJINU" Ne haje za višak, nema ko je ne želi i svima nam treba ovo samopouzdanje

Čini se da što je više pojedinci "pljuju", to ona ponosnije pokazuje sve ono što bi trebalo da bude normalno, a što moderni standardi lepote ne dozvoljavaju.

Tako su u prošlosti više puta upirali prstom upravo u njen višak kilograma, prozivali je zbog opuštene kože, naročito nakon blizanačke trudnoće.

Istini za volju, gotovo da nema onoga što plus size modelu nisu zamerali u prošlosti. Smetalo im je kada je mršavija, punija, kad se "otkrije", pokrije... kad ima ili nema celulita, što ima strije, kilograme, vređali, ponižavali, osporavali, ali je ipak uspela da utaba put i drugim plus size modelima.

Ešli, koja po sostvenom priznanju, ima negde oko 100 kilograma, priznala je doduše da nije oduvek bila tako puna samopouzdanja. U tome joj je, kako je ispričala nedavno, pomogla upravo njena majka.

"Iskreno, moja majka je bila tako dašak svežeg vazduha dok sam odrastala jer mi je rekla da moje telo liči na njeno, i rekla "da ne ličim na nju, ili na oca, ne bi se uklopila u ovu porodicu", otkrila je Grejam.

"Zaista sam se uverila da sam proizvod nekoga ko je jak – ko je znao svoju vrednost – jer moja majka nije bila vezana za spoljašnjost", dodala je ona.

Grejam je takođe dala nekoliko saveta sledećoj generaciji žena, rekavši: "Stvarno se nadam da sledeća generacija devojaka znati šta je stvarno samopouzdanje i koja je njihova vrednost, i da neće dozvoliti svetu da im to nameće, već da mogu same to da diktiraju", a još fotografija ove nestvarno lepe žene pogledajte u galeriji u nastavku.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!