Slavna lepotica Ešli Grejam još jednom je dokazala tvrdnju da lepota nema ama baš nikakve veze sa konfekcijskim brojem, 

Plus-size manekenka najpre se pre par dana pojavila na jednom događaju u izazovnoj haljini sa izrezima, a potom i u crnoj toaleti sa dubokim dekolteom.

Ono što je posebno oduševilo sve je činjenica da su do pre samo nekoliko godina, ovakve haljine mahom birale samo mršave devojke, dok bi se većina onih sa oblinama odlučivale za modele koji su zatvoreniji. 

No, upravo zahvaljujući Ešli i drugim plus-size modelima, ali i slavnim damama sa svetske scene, polako se ukida taj "narativ" da je žena lepa samo dok je veličina nula.

Doduše, Grejam se nedavno našla na udaru kritika jer je drastično smršala, zbog čega mnogi smatraju da više nije predstavnik plus-size zajednice. Danima je bila izložena užasnim napadima na mrežama, no ona se nije osvrtala.

Umesto da se svađa sa pratiocima, objavila je fotografiju na kojoj se smeje i napisala "Gledam svoja posla". Što se kaže - pametnom dosta.

Pročitajte još: SA PREKO 100 KG JE BILA SAVRŠENA A SADA JE SMRŠALA I SKROZ SE SKINULA: Anđeoski lepa sve je hipnotisala telom "grešnice"

Inače, Grejam smo i ranije mogli da vidimo u izazovnim izdanjima, a slavna lepotica nema problem da se skine i pokaže obline.

Redovno je na listama najlepših žena, a i kada je imala 100+ kilograma, kao i sada, kada je spala navodno na 95, i dalje je krasi isti seksepil i energija, te od nje možemo samo da učimo kako biti zadovoljan u sopstvenom telu, a u nastavku pogledajte neke od njenih najboljih kombinacija kojima nas je "počastila" u poslednje vreme.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!