Bivša partnerka repera 50 Centa, Dafni Džoi, optužila ga je za fizički i seksualni napad. U objavi na Instagramu, 37-godišnja glumica je imenovala 48-godišnjeg muzičara koristeći njegovo puno ime i prezime, Kurtis Džejms Džekson, na početku objave. Njih dvoje imaju zajedničkog sina Sirea (12).

"Idemo se stvarno fokusirati na tvoje zle postupke, silovanje i fizičko zlostavljanje. Više me nećeš tlačiti i Bog će se od sada na dalje pozabaviti tobom", napisala je Džoj i dodala:"Poslednjim svojim postupcima i lažnim optužbama protiv mene, zauvek si ugasio svaku nadu koju sam još imala oko tebe kao oca koji želi da sačuva porodicu. Slomio si nam srca poslednji put i zauvek."

Teške optužbe iznela je nakon što je 50 Cent odlučio sudski zatražiti isključivo starateljstvo nad sinom Sireom. Njegovi predstavnici izjavili su za američke medije kako se na to odlučio nakon što je Rodni Džouns rekao da se Dafni bavila prostitucijom, a gazda joj je bio muzički mogul Šon Didi Kombs. Džouns je to izneo u svojim optužbama za seksualno zlostavljanje i vođenje goleme mreže ili organizacije koja trguje seksualnim robljem protiv Didija. Didi je trenutno u središtu istrage, protiv njega je uloženo nekoliko tužbi i još uvek stižu nove, a policija i domovinska sigurnost pretresaju njegove domove u potrazi za dokazima o navodnim strašnim zločinima.

Predstavnici 50 Centa su u magazinu People objavili svoju reakciju na Džojine optužbe i, naravno, žestoko negiraju da je on zlostavljao bivšu partnerku na bilo koji način.

50 cent optužila bivša žena za zlostavljanje
Shutterstock 

"Uznemirujuće optužbe koje su nedavno predane na sud pod zakletvom u slučaju povezanom s Dafni Džoj, majkom mojeg 12-godišnjeg deteta, podstakle su me da napravim sve nužne pravne korake radi zaštite mog sina Sirea. Savršeno je jasno da su najnovije, lažne i neutemeljene optužbe Dafni Džoi samo reakcija na tu moju odluku da tražim isključivo starateljstvo nad sinom. Moj sin je moj prioritet, moj jedini cilj u ovom trenutku je da on živi u sigurnom okruženju."

Džoj je reagovala na društvenim mrežama na njegovo ismevanje na društvenim mrežama i time što je naziva prostitutkom, seksualnom radnicom: "Savršeno, porodični sud! Nedostaje mu očinska figura u životu i treba muško mišljenje. Napokon si počeo to da shvataš. Tebi je sve vic dok tvoja sigurnost nije ugrožena. A sada jeste. Unosiš pravi haos, ludilo i nered u život ljudi oko sebe. Kako bi se osećao da je Sirea jedan od onih s lisicama na rukama? I to ni za šta?". Pozabavila i reperovim odnosom s njihovim sinom.

"Preselili smo se u Njujork da bi ti mogao biti otac svom sinu. Bio si s njim 10 puta u dve godine dok smo živeli samo milju udaljeni od tebe", napisala je i dodala "Umorna sam od čuvanja i zaštite tvog lika i dela pred našim sinom. Nikad to nisi zaslužio".

Inače, još 2013. godine, 50 Cent bio je optužen za porodično nasilje nad Džoj i izjasnio se krivim. Zato je optužen je za prekršaj i nagodio se. Tada ju je, tvrdila je Dafni, udario u stomak i uništio njenu imovinu tokom svađe. Dobio je uslovnu kaznu od tri godine i 30 dana društveno korisnog rada.

Džoj je u drugoj objavi negirala i optužbe da je bila jedna od prostitutki koje je zapošljavao Didi.

"Jako sam povređena zbog laži u optužnici Rodnija Džounsa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100 posto laž i blati me. Angažovaću advokata koji će istražiti sve pravne optužnice protiv tvrdnji koji su izneli i Rodni i njegov adokat", napisala je.

 Bonus video

Poslednja objava Lizzo pre optužbi za zlostavljanje TikTok/Lizzo