Jedna od najpoznatijih holivudskih "super madam" kako su je zvali, Džodi Bejbidol Gibson, preminula je u nedelju u svom domu u Los Anđelesu u 64. godini života, piše TMZ.

Rođena je u Njuorku i odrasla je u porodici kojoj je šoubiznis u krvi. Majka Tobi Gibs bila agent za talente koja je otkrila Toma Kruza, sestra Emi Gibson je ostvarila zavidnu glumačku karijeru, a tetka joj je bila poznata džez pevačica Džordžija Gibs.

Džodi je stigla u Los Anđeles u potrazi za američkim snom, međutim nakon neuspešnih pokušaja da se proslavi kao glumica i model, slavu je na kraju stekla pod pseudonimom 'Sasha from the Valley' vodeći jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Holivudu 80- i 90-ih godina.

Džodi Bejbidol Gibson umrla je prirodnom smrću, potvrdio je njen muž.
Youtube 

Uhapšena je 1999. godine u tajnoj operaciji 'California Dreaming' kada je optužena da je organizovala i vodila prostitucijsku mrežu koja je funkcionisala na teritoriji SAD-a i Evrope.

Džodi Babydoll Gibson bila je poznata u Holivudu, a njene usluge koristili su moćni muškarci.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što je osuđena na tri godine zatvora, Džodi je u knjizi 'Secrets of a Hollywood SuperMadam' priznala da je podvodila preko 300 devojaka, redom porno zvezda, modela i Playboy zečica. Nakon suđenja, u javnosti je završio prljavi veš iz njene 'crne knjižice' koja je korišćena kao dokaz na suđenju.

Holivudski glumac Brus Vilis, filmski producent Don Simpson, gitarista Sex Pistols-a, Stiv Džons i bivši američki guverner Ben Barnis samo su neka od poznatih imena koja su koristila njeee usluge.

Njen suprug Erik Merkel s kojim je bila u braku 12 godina, potvrdio je da je Džodi umrla prirodnom smrću u snu i da nije bolovala od nikakvih bolesti.