Tih 2000-ih teško da je, potpisujemo, bilo lepše devojke na srpskoj modeling sceni od fatalne Ivane Kukrić. Fatalna lepotica bila je san snova mnogih, i van granica naše zemlje, što najbolje potvrđuje činjenica da je Ivana bila čak i dublerka Hale Beri u jednoj reklami, kada su iskorišćene njene oči umesto glumičinih.

Suvereno je vladala pistama, ređala uspeh za uspehom, bila u najpopularnijem društvu i, očekivano, slamala i muška srca. 

Interesantno je da je Ivana u jednom trenutku bila i venčana kuma Jeleni Karleuši na venčanju sa Bojanom Karićem. Njih dve bile su više nego bliske, a drugarstvo je 2004. godine preraslo i u kumstvo i to kada se Jelena udavala za Bo­ja­na Ka­rića. Osim što joj je venčana, Ivana je Jeleni i kr­šte­na ku­ma što je i bilo očekivano jer su njih dve odra­sle za­jed­no.

Međutim, vremenom su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li tako da Ivana ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem, pisali su svojevremeno domaći mediji. Da su Jelena i Ivana nastavile živote svaka na svoju stranu govori i činjenica da čak i kada je manekenka posle dosta vremena ponovo posetila rodnu Srbiju, zajedničkog druženja nije bilo. Kasnije se pisalo da su nekadašnje kume ponovo uspostavile komunikaciju, ali ni jedna, ni druga strana nikada nisu želele da komentarišu njihov odnos.

O Ivani se inače pisalo i zbog veze sa "žestokim momkom" Dragojem Trišićem Trišom. On je važio za jednog od najopasnijih ljudi u gradu, a povezivan je i sa srpskom mafijom i narko scenom. Nekoliko puta je bio i hapšen. 

Njihova ljubav je, kako su to pisali domaći mediji svojevremeno, bila izuzetno velika i jaka, te je par bio čak i veren navodno. Međutim, sreću je prekinulo njegovo ubistvo. 

Nepoznati napadač, tog 21. marta 2018. godine, sačekao je Trišu u u zasedi u Žarkovu, a niko od komšija nije video ništa sumnjivo kobnog trenutka, u 17.20, kada su na Trišića iz pištolja ispaljena četiri metka od kojih su ga dva pogodila u grudi. Svi su, kako su ispričali, čuli samo petarde. Ova likvidacija nikada nije rasvetljena i ubica je ostao nepoznat do danas.

Ivana je, nakon tragičnog događaja bila šokirana sudbinom svog bivšeg partnera, što je veoma teško podnela.

Život i karijera srećom, već su je odveli u inostranstvo, gde je krasila naslovnice najvećih magazina i nosila revije za velike brendove, te je na taj način prebrodila tragediju koja joj se dogodila.

Srećom, Ivani se sreća osmehnula, te je Srpkinja koja i dan-danas hipnotiše lepotom pronašla pravu ljubav kraj crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića. A pre venčanja, bili su zajedno pet godina.

Pročitajte još: VENČANICE SLAVNIH SRPKINJA: O Nininoj pisao Vogue, Karleuša išla ispred vremena, a ona koja se udala 3x imala najskuplju

Oni inače žive u Los Anđelesu, a Ivana svog partnera retko pokazuje na mrežama. Ivan se zapravo može videti tek u po kojem reels-u koji manekenka podeli s vremena na vreme.

Detalje svoje ljubavi trude se da čuvaju od očiju javnosti, iako Ivana svojim pratiocima ponekad da da "virnu" u njen svet.

Inače, lepa manekenka postala je mama pre nekoliko meseci po drugi put, u 43. godini, a sudeći po Instagram objavama već je vratila staru liniju. 

Fatalna Srpkinja i dalje oduzima dah, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Ivana Kukrić

Bonus video:

Jelena Karleuša vredja učesnicu Zvezda granda instagram/tamarastar89

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!