Kada je reč o srpskoj modeling sceni, slobodno možemo reći da početkom 2000-ih nije bilo lepše žene od manekenke Ivane Kukić.

Dokaz ovoj tvrdnji je i činjenica da je manekenka bila i dublerka Hale Beri u jednoj reklami, kada su iskorišćene njene oči umesto glumičinih.

Međutim, i dan-danas, lepa Srpkinja oduzima dah, te je zadržala manekensku liniju i u 43. čak i kada je nedavno postala mama po drugi put. 

Manekenka je podelila i video sa isečcima koji su obeležili 2023. godinu, a nestvarni kadrovi samo su pokazali deliće raja u kojem danas uživa.

Podsetimo, lepa Ivana je u srećnom braku sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, sa kojim je pre venčanja bila 5 godina u vezi, a sa kojim danas živi u Los Anđelesu i koji se može videti na jednom od prvih kadrova reel-a koji je podelila. Supruga gotovo nikad ne prikazuje na Instagramu, a detalje svoje ljubavi čuva od očiju javnosti.

Ivana je inače bila poznata i kao kuma Jelene Karleuše na njenom prvom venčanju. Njih dve bile su više nego bliske, a drugarstvo je 2004. godine preraslo i u kumstvo i to kada se Jelena udavala za Bo­ja­na Ka­rića. Osim što joj je venčana, Ivana je Jeleni i kr­šte­na ku­ma što je i bilo očekivano jer su njih dve odra­sle za­jed­no.

Međutim, vremenom su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li tako da Ivana ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem, pisali su svojevremeno domaći mediji. Da su Jelena i Ivana nastavile živote svaka na svoju stranu govori i činjenica da iako je manekenka posle dosta vremena ponovo u Srbiji, zajedničkog druženja nije bilo. Kasnije se pisalo da su nekadašnje kume ponovo uspostavile komunikaciju, ali ni jedna, ni druga strana nikada nisu želele da komentarišu njihov odnos.

Pročitajte još: GDE SU SRPKINJE KOJE SU PRE 20 GODINA LEPOTOM OSVOJILE SVET Jedna je MILIONERKA a Ivana je pobegla nakon ubistva Dragoja

Danas, Ivanin život zaista deluje poput bajke, ali to nije oduvek bilo tako. Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragom Trišićem, sa kojim je čak bila verena, ali njihova veza nije potrajala. Ono što ju je najviše obeležilo u vezi sa Dragojem jeste njegovo ubistvo, koje se dogodilo pre nekoliko godina ispred njegovog doma u Žarkovu.

Dragoje je bio povezan sa srpskom mafijom i narko scenom, a nekoliko puta je bio hapšen. Na kraju je zaključeno da je njegovo ubistvo organizovana likvidacija, a Ivana je bila šokirana sudbinom svog bivšeg partnera, što je veoma teško podnela.

Život i karijera srećom, već su je odveli u inostranstvo, gde je krasila naslovnice najvećih magazina i nosila revije za velike brendove, te je na taj način prebrodila tragediju koja joj se dogodila.

Danas je sve ono loše ostavila iza sebe, a još njenih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ivana Kukrić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"ZA NOVU GODINU NISAM IMALA ŽELJU DA SE LJUBIM, BILA SAM ZNOJAVA I ZADIHANA" Jelena Karleuša šokirala: Ovo sam zatekla kući! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!