Veoma je poznato da su, zbog neverovatne egzotične lepote, manekenku Ivanu Kurić svojevremeno zvali i balkanska Heli Beri. Reklo bi se da ova poređenja nisu bila bez osnova, jer je Ivana u jednoj kampanji za poznatu marku maskara pozajmila oči poznatoj holivudskoj glumici.

Ona danas ima 41 godinu i srećno je udata za bogatog biznismena, a ostvarila se i u ulozi majke.

Nekada je blistala i osvajala srpsku modnu scenu, a potom je uspela da ostvari svoje snove i u Americi šetajući modnim pistama metropola, a pored toga što je nosila revije za modne kuće Armani i Valentino, pojavljivala se i u brojnim svetskim modnim časopisima. 

I dok je izgradila karijeru na kojoj bi joj pozavideli mnogi modeli, danas živi život daleko od očiju javnosti i uživa u porodičnoj atmosferi. Živi u Los Anđelesu sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, sa kojim je pre venčanja bila u vezi pet godina - i uspešno ju je skrivala od javnosti.

Međutim, osim po zadivljujućem telu, Ivanu javnost pamti i po tome što je Jeleni Karleuši bila najbolja drugarica i kuma na prvom venčanju. Međutim, iako danas deluje idilično, život lepe Ivane nije uvek bio bajka.

Ivana Kukrić danas.
Instagram 

Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragom Trišićem, sa kojim je čak bila verena, ali njihova veza nije potrajala. Ono što ju je najviše obeležilo u vezi sa Dragojem jeste njegovo ubistvo, koje se dogodilo pre nekoliko godina ispred njegovog doma u Žarkovu.

Dragoje je bio povezan sa srpskom mafijom i narko scenom, a nekoliko puta je bio hapšen. Na kraju je zaključeno da je njegovo ubistvo organizovana likvidacija, a Ivana je bila šokirana sudbinom svog bivšeg partnera.

Ipak, izgleda da se dobro oporavila, jer se danas neprestano na mrežama hvali fotografijama sa putovanja po svetu, kao i idiličnim odnosom sa ćerkom Hanom.

Više fotografija zanosne manekenke pogledajte ispod.

Instagram Ivana Kukrić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!