Omiljena plavuša i jedna od najpopularnijih glumica iz devedesetih, Kameron Dijaz, ponovo je postala majka i to u 51. godini. Ona i njen 8 godina mlađi suprug, roker Bendži Maden, iznenadili su sve prelepim vestima kada su na svojim Instagram profilima objavili crtež sa natpisom: "Mala ptica mi je šapnula...", uz reči:  "Blagosloveni smo i uzbuđeni što možemo da objavimo rođenje našeg sina, Kardinala Madena"

Potom su dodali: "On je sjajan i svi smo tako srećni što je ovde! Zbog bezbednosti i privatnosti dece nećemo objavljivati slike - ali on je zaista sladak."

Interesantno je da ni ovaj put, kao ni prvi, niko nije znao da čekaju dete, a poslednji put su viđeni u javnosti u januaru tokom odmora u Aspenu. Pre nekoliko meseci prvi put su pokazali u javnosti i njihovu ćerkicu Radiks, s obzirom da to u prošlosti nije bilo moguće, te su u širokom luku izbegavali paparace i javna mesta na kojima bi njihovo dete moglo biti snimljeno. 

Kameron dijaz sa ćerkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako o njihovoj maloj porodici nisu voleli da pričaju, Kameron je načinila izuzetak u podkastu GOOP Gvinet Paltrou, kada je ćerka Radiks imala samo dve godine, otkrivši koliko ju je majčinstvo promenilo. 

"Bila sam potpuno otvorena za to. Uzbuđena sam. Imam 50 ili 60 godina do kraja — želim da doživim 110, pošto imam malo dete. Mislim da imate ovaj neverovatan trenutak u 40-im godinama kada cenite ko su vaši roditelji i želim da doživim taj trenutak sa njom – da budem uz nju u njenim 40-im", rekla je Dijaz tada.

Kameron dijaz je posvećena majka.
Profimedia 

Podsetimo, Dijaz je svojevremeno bila jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, koja je zarađivala neverovatne svote novca, a onda je 2014. godine odlučila da je dosta.

Kameron dijaz je bila jedna od najpopularnijih glumica.
IFA Film / United Archives / Profimedia 

Zaposlena još od detinjstva, Kameron je u 42. godini odlučila da promeni svoj život iz korena. Prvo se povukla iz glume, a onda su počele da se dešavaju neverovatne stvari.

Ona iste godine upoznaje osam godina mlađeg muzičara Bendžija Madena za kojeg je kasnije pričala da je njena srodna duša u koju se zaljubila na prvi pogled.

Kameron Dijaz sa Bendžijem Madenom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bila je to od jedna od onih stvari gde ti ljudi govore: "Kada se desi - znaćeš?" Ja sam bila sva u fazonu "Šta ću znati?" A onda sam videla njega i znala sam, jednostavno sam znala da je on moj budući muž," ispričala je Kameron Dijaz.

Par je do kraja 2014. godine bio veren, da bi se već 2015. godine venčali. "Venčali smo se u našoj dnevnoj sobi pred prijateljima", priznao je jednom Bendži koji veoma drži do privatnosti i retko priča o Kameron i njihovom braku.

Kameron Dijaz i Bendži Maden su u srećnom braku.
pritnscreen/instagram 

Preko noći, slavna glumica i muzičar postali su posvećeni roditelji koji sve svoje slobodno vreme troše na dete.

U međuvremenu, Kameron možda ne prihvata nove uloge u Holivudu, ali je do sada izdala čak tri knjige: Nauka starenja, Biologija snage i Privilegija vremena. Pored toga, bavi se i proizvodnjom vina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mališan pomaže mami u čišćenju TikTok/mariaurangaa

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!