Bivšu glumicu Kameron Dijaz (50) paparaci su snimili posle dužeg vremena kako šeta ulicama Nujorka.

Naime, Kameron na licu nije imala ni trunku šminke te je pokazala svoje potpuno prirodno izdanje.  Na sebi je imala svetle farmerice i crni pulover, kao i tanki crni šal omotan oko vrata, a preko ramena je nosila crnu kožnu torbicu. Na nogama su se isticale crvene tpatike koje su podigle celu kombinaciju. Kosa joj je bila raspuštena, a na glavi je nosila dioptrijske naočare.

Dijaz je bila u kupovini, a u rukama je osim kesa, nosile i kafe za poneti.

skameron dijaz snimljena na ulicama njujorka
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica je nedavno gostovala u emisiji Kevina Harta kojem je otkrila zašto se uopšte povukla iz glume.

''Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala utisak u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve'', rekla je.

''Htela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gde ću sve sama obavljati'', rekla je nakon što se požalila da nije imala vreme za privatni život.

kameron dijaz sa ćerkom
Profimedia 

Benjamin Meden i Kameron venčali su se 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji. Javnost je za to saznala tek kada su objavili da su dobili ćerku Rediks, a do danas još nije poznato da li ju je rodila glumica ili surogat majka.

kameron dijaz se pvukla iz glume nakon 20 godina
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Slavna glumica pojavila se u mnogim filmova, četiri puta bila je nominovana za Zlatni globus, a njena bogata glumačka karijera trajala je punih 20 godina.

Pre nego je dobila ulogu u kultnoj komediji "Maska", bila je na dobrom putu da postane uspešna manekenka, a vitku figuru sačuvala je do danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!