Kameron Dijaz nekada je bila jedna od najpopularnijih glumica u Holivudu. Igrala je u hit-ostvarenjima, ljudi su je obožavali, žene želele da budu poput nje. A onda, kada je bila na vrhuncu slave, napravila je ogroman rez i odlučila da se "penzioniše". Jednostavno, bilo joj je dosta crvenih tepiha, glamura, svetla reflektora... želela je da se posveti sebi, svom mentalnom zdravlju, ali i vezi sa Bendžijem Madenom, rokerom iz benda "Good Charlotte". 

Kameron Dijaz i dalje uživa sa mužem Bendžijem Madenom, rokerom iz benda "Good Charlotte".
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Veliko iznenađenje je usledilo i kada je 2020. glumica objavila lepe vesti o prinovi, s obzirom da je u prošlosti govorila da ne razmišlja o majčinstvu. Takođe, nije pznato da li je devojčicu rodila ona ili surogat majka. Život joj se promenio iz korena, i kako je više puta isticala, ovo sada je to kako želi da živi.

Kameron Dijaz postala je i majka.
Profimedia 

"Sada ne marim za svoj izgled. Bukvalno, to je poslednja stvar za koju me je briga na dnevnoj bazi. Ništa ne radim. Dva puta mesečno možda koristim neke proizvode za lepotu. Ne perem ni lice", ispričala je Kameron koja ima mnoštvo preparata vrednih na hiljade dolara na svojim policama.

Ona je pre nekoliko meseci gostovala u BBC-jevom podkastu i otkrila koliko se njen život promenio od kako je 2014. napustila zabavnu industriju.

"Tu sam gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", rekla je bivša glumica i otkrila da je nekada bila zatočena u svetu gde se najviše vodilo računa o nečijoj lepoti.

kameron Dijaz ne želi da je više deo holivuda.
Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

"Apsolutno sam bila žrtva svih društvenih objektivizacija i eksploatacije kojima su žene izložene. Sve sam ih prihvatila u određenim trenucima. U Holivudu je teško je ne gledati sebe i osuđivati se prema drugim obeležjima lepote, a mislim da je to jedna od najvećih stvari zbog kojih ne žalim. Ova devojka poslednjih osam godina je kao divlja životinja. Ja sam zver", izjavila je tada glumica.

Kameron Dijaz više se ne šminka.
Peacock / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, nedavno se saznalo da se Dijazova ipak vraća na veliko platno, te će sada, doduše, igrati samo u jednom filmu. U pitanju je netfliksovo ostvarenje "Povratak u akciju", a na ovaj poduhvat ubedio ju je niko drugi do proslavljeni glumac Džejmi Foks.  

"Džejmi Foks samo si me ti mogao vratiti u akciju. Jedva čekam, biće super!", napisala je glumica na Instagram storiju nakon objave.  

kameron Dijaz je na storiju objavila da se vraća u glumačke vode.
prinscreen/instagram 

Netfliks još nije odredio datum izlaska filma, ali Foks je na Twitteru napisao da bi produkcija trebalo da počne ove godine. Glumac i muzičar je inače prvi objavio vest na društvenim mrežama, te je podelio i telefonski razgovor između njega i Dijazove.

Džejmi Foks je ubedio Kameron Dijaz da se vrati u glumu.
Shutterstock 

"Osećam se uzbuđeno, ali ne znam kako to da uradim", kaže Diaz u snimku, a tokom telefonskog razgovora, Foks je povezao glumicu s pobednikom Super Boula Tomom Brejdijem kako bi joj dao nekoliko saveta o povratku iz "penzije".

"Iskreno, ovo je upravo ono što mi je trebalo", odgovorila je glumica. Glumac je inače u opisu svoje objave priznao da mu je trebalo dosta pomoći da nagovori Diazovu da se vrati glumi.

"Kameron, nadam se da se ne ljutiš što sam ovo snimio, ali nema povratka", poručio je glumac, a objava je naišla na oduševljenje brojnih fanova lika i dela nekada jedne od najlepših glumica Holivuda.

Mnogi se nadaju da će se Dijazova pojaviti i u još nekim filmovima, s obzirom da nema, prema mišljenju mnogih "dostojnu naslednicu", ali je sasvim jasno da se za to pita isključivo glumica s obzirom da je svojevremeno odbila projekte koji su vredni i na desetine miliona dolara, a da li se i koliko promenila za sve ove godine, pogledajte na fotografijama u nastavku teksta:

Shutterstock Evo koliko se promenila Kameron Dijaz za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!