Dobre vesti za sve obožavatelje slavne glumice Kameron Dijaz. Nakon dugih 8 godina, ponovo se vraća na filmsko platno i to zahvaljujući Džejmiju Foksu koji je uspeo da je ubedi da ponovo igra u nekom ostvarenju.

Kameron, koja se povukla iz Holivuda kako bi se fokusirala na supruga, a potom i na naslednicu poslednji put smo mogli da vidimo na platnu 2014. godine u filmu "Annie" u kom je takođe igrala sa Foksom. Sada će se dvojac pojaviti u netfliksovom filmu "Povratak u akciju".

Kameron Dijaz se povukla iz glume na vrhuncu slave.
Shutterstock 

"Džejmi Foks samo si me ti mogao vratiti u akciju. Jedva čekam, biće super!", napisala je glumica na Instagram storiju nakon objave.

Kameron Dijaz je Džejmi Foks ubedio da ponovo sarađuju na filmu.
prinscreen/instagram 

Netfliks još nije odredio datum izlaska filma, ali Foks je na Twitteru napisao da bi produkcija trebalo da počne ove godine. Glumac i muzičar je inače prvi objavio vest na društvenim mrežama, te je podelio i telefonski razgovor između njega i Dijazove.

"Osećam se uzbuđeno, ali ne znam kako to da uradim", kaže Diaz u snimku.

kameron dijaz ponovo će se pojaviti na filmskom platnu nakon 8 godina.
Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

Tokom telefonskog razgovora, Foks je povezao glumicu s pobednikom Super Boula Tomom Brejdijem kako bi joj dao nekoliko saveta o povratku iz "penzije".

Džejmi Foks uspeo je da ubedi Kameron Dijaz da se vrati glumi.
Shutterstock 

"Iskreno, ovo je upravo ono što mi je trebalo", odgovorila je glumica. Glumac je inače u opisu svoje objave priznao da mu je trebalo dosta pomoći da nagovori Diazovu da se vrati glumi.

"Kameron, nadam se da se ne ljutiš što sam ovo snimio, ali nema povratka", poručio je glumac, a objava je naišla na oduševljenje brojnih fanova lika i dela nekada jedne od najlepših glumica Holivuda.

Njeno povlačenje iz sveta glume mnogi su doživeli kao veliki šok, a tada se pisalo da je odbila projekte vredne i nekoliko stotina miliona dolara. 

Kameron je inače pre nekoliko meseci gostovala u BBC-jevom podkastu i otkrila koliko se njen život promenio od kako je 2014. napustila zabavnu industriju. 

"Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", rekla je bivša glumica i otkrila da je nekada bila zatočena u svetu gde se najviše vodilo računa o nečijoj lepoti.

Kameron dijaz kaže da joj odgovara život koji sada vodi.
Peacock / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Apsolutno sam bila žrtva svih društvenih objektivizacija i eksploatacije kojima su žene izložene. Sve sam ih prihvatila u određenim trenucima. U Holivudu je teško je ne gledati sebe i osuđivati se prema drugim obeležjima lepote, a mislim da je to jedna od najvećih stvari zbog kojih ne žalim.

Ova devojka poslednjih osam godina je kao divlja životinja. Ja sam zver", izjavila je glumica otkrivši kako je briga o izgledu poslednja stvar na koju pomisli tokom dana.

Nakon "penzionisanja" sve se promenilo za nju. 

"Sada ne marim za svoj izgled. Bukvalno, to je poslednja stvar za koju me je briga na dnevnoj bazi. Ništa ne radim. Dva puta mesečno  možda koristim neke proizvode za lepotu. Ne perem ni lice", ispričala je Kameron koja ima mnoštvo preparata vrednih na hiljade dolara na svojim policama.

Inače, Diazova je od 2015. u braku s rokerom Bendžijem Madenom (42) iz benda "Good Charlotte" i imaju ćerku Radiks (2). Glumica je iznenadila javnost kada je objavila lepe vesti o prinovi u 2020. jer je ranije govorila da ne razmišlja o majčinstvu.

kameron dijaz postala je majka pre dve godine.
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!