Kameron Dijaz dugo se nije mogla videti u javnosti, a svoj privatni život uspešno je krila od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, paparaci su uspeli da uslikaju nekada najpoznatiju plavušu Holivuda i njenog partnera, rokera Bendžija Madena ispred njihove vile u Montesitu.

Par se izmotavao sa njihovom trogodišnjom ćerkom Radiks, i čini se da sva njihova pažnja usmerena samo na nju. 

Kameron Dijaz sa partnerom Bendžijem i ćerkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Dijaz je svojevremeno bila jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, koja je zarađivala neverovatne svote novca, a onda je 2014. godine odlučila da je dosta.

Zaposlena još od detinjstva, Kameron je u 42. godini odlučila da promeni svoj život iz korena. Prvo se povukla iz glume, a onda su počele da se dešavaju neverovatne stvari.

Kameron Dijaz bila je najtraženija glumica u Holivudu.
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia 

Ona iste godine upoznaje sedam godina mlađeg muzičara Bendžija Madena za kojeg je kasnije pričala da je njena srodna duša u koju se zaljubila na prvi pogled.

Par je upoznala Nikol Riči koja se udala za Bendžijevog brata blizanca. Zanimljivo je to što su se Kameron i Bendži Maden godinama kretali u istim krugovima, a nikad se nisu upoznali. Ali kada su se napokon sreli, znali su da je to - to.

Kameron Dijaz je zaljubljena u 7 godina mlađeg Bendžija.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bila je to od jedna od onih stvari gde ti ljudi govore: "Kada se desi - znaćeš?" Ja sam bila sva u fazonu "Šta ću znati?" A onda sam videla njega i znala sam, jednostavno sam znala da je on moj budući muž," ispričala je Kameron Dijaz.

Par je do kraja 2014. godine bio veren, da bi se već 2015. godine venčali.

"Venčali smo se u našoj dnevnoj sobi pred prijateljima", priznao je jednom Bendži koji veoma drži do privatnosti i retko priča o Kameron i njihovom braku.

Pet godina nakon venčanja, par je dobio ćerku Radiks. Nikad nisu otkrili da li su dete dobili preko surogat majke ili su je usvojili, ali definitivno im je dete promenilo stil života.

Kameron Dijaz sa ćerkom Radiks.
Profimedia 

Preko noći, slavna glumica i muzičar postali su posvećeni roditelji koji sve svoje slobodno vreme troše na dete.

U međuvremenu, Kameron možda ne prihvata nove uloge u Holivudu, ali je do sada izdala čak tri knjige: Nauka starenja, Biologija snage i Privilegija vremena.

Takođe je investirala u nekoliko zdravstvenih i biotehnoloških startapa, uključujući Seed Health i Modernu akupunkturu.

U leto 2020. udružila se sa poslovnom partnerkom Ketrin Pauer da lansiraju sopstveni brend organskog vina, Avaline.

Od svega toga Kameron danas odlično zarađuje, a opet joj ostaje više nego dovoljno vremena za porodicu i za ćerku za koju kaže da je "nešto najbolje što joj se ikad desilo".

Pročitajte još: POVUKLA SE NA VRHUNCU SLAVE PA PRESTALA DA SE SREĐUJE I UMIVA: Slavna lepotica se nakon 8 godina vraća na filmsko platno

Bonus video:

SAJSI MC UPUTILA SAVET BUDUĆIM MAJKAMA: Jako je važno da u trudnoći svaki dan radite OVO! Reperka nastupala i u drugom stanju  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!