Kameron Dijaz (50) napustila je filmsku industriju 2014. godine kada je započela vezu sa muzičarem Bendžijem Madenom (44), a svoj san o majčinstvu ostvarila je preko surogat majke.

Par ima ćerku Rediks (3), koju bivša glumica drži podalje od znatiželjnih očiju. Ipak, redak porodični izlazak para sa svojom ljubimicom dogodio se povodom venčanja manekenke Sofije Riči (24), ćerke poznatog muzičara Lajonela Ričija.

Snimljeni su ispred hotela du Cap-Eden-Roc u Antibesu na jugu Francuske, gde je Sofija razmenila venčane zavete sa milionerskim muzičkim producentom Eliotom Grejndžom (29). Kameron je nosila dugu, crnu haljinu, a Bendži crne pantalone, sako i košulju.

Bendži Maden i Kameron Dijaz sa ćerkom u javnosti.
POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia 

Dok su se silazili stepenicama, par je držao ćerku za ruke, a ona je nosila roze haljinu sa mašnom.

Par je fotografisan sa ćerkom nekoliko dana ranije kada su stigli u Francusku.

Inače, Kameron je u januaru proslavila osmu godišnjicu braka sa Bendžijem, a za upoznavanje zaslužna je dizajnerka i rijaliti zvezda Nikol Riči, sa kojom je bivša glumica već nekoliko godina dobra prijateljica. Nikol je Sofijina starija sestra i usvojio ju je Lajonel Riči dok su se njeni roditelji borili da finansijski prežive.

Kameron Dijaz sa ćerkom.
Profimedia 

Kameron i Benji rekli su sudbonosno da posle osam meseci zabavljanja u Dijazovoj kući u Los Anđelesu. „Nisam želela da se smirim i uvek sam govorila da ne verujem u monogamiju, ali i meni se to desilo. Imam najboljeg čoveka na svetu i on je samo moj“, rekla je jednom Kameron američkim medijima.

Ostvarila je i svoju najveću želju, majčinstvo. U decembru 2019, par je dobio ćerku Radiks uz pomoć surogat majke.

„Drago nam je što možemo da podelimo ovu vest sa vama, ali osećamo snažan instinkt da zaštitimo našu privatnost. Tako da nećemo objavljivati fotografije ili deliti više detalja, osim da je ona divna",objavili su Kameron i Benji.

Kameron Dijaz.
Shutterstock 

„Zaista nikada nisam bila ovako ispunjena. Sve je to zahvaljujući mojoj maloj porodici, nema ništa bolje od toga. Biti roditelj je najveći dar, ali ima i svoje izazove. Osećam da je moj posao kao roditelja da joj pomognem da nađe reči kojima će izraziti svoja osećanja, svoja iskustva, ono što joj se dešava. Mislim da je i popravljanje izuzetno važno. Ponekad poludim, ali onda popravim situaciju i kažem joj: 'Izvini, mama je malo luda. Nisam htela da ti kažem to što jesam i izvinjavam se ako sam te uznemirila ili povredila tvoja osećanja. Želim da znaš da je mama samo ljudsko biće' “, rekla je Diaz gostujući u emisiji Keli Klarkson.

Glumica, koju gledaoci pamte po filmovima 'Praznik', 'Maska' i 'Svi su ludi za Meri', otkrila je i koliko se njen život promenio otkako je napustila industriju 2014. godine. Dotakla se sujete i priznala da je nekada bila zatočena u svetu gde se najviše vodilo računa o lepoti.

Bendži Maden i Kameron Dijaz.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo se, pre nego što je pronašla Bendžija sa kojim se skrasila, Dijaz je ljubila niz poznatih muškaraca. Među njima su bile kratke romanse sa pevačem i glumcem Tajrizom Gibsonom, kolegom Bredlijem Kuperom, manekenom Polom Skalforom, muzičarem Adamom Livajnom i Aleksom Rodrigezom, bivšim verenikom Dženifer Lopez.

Jedna od njenih najdužih veza bila je četiri godine sa Džastinom Timberlejkom, devet godina mlađim od nje, a neki su verovali da će reći „sudbonosno da“. Međutim, raskinuli su i tada su počeli da cure sočni detalji.

Izjavio je da mu je dosta što se Kameron prema njemu ponaša kao da mu je majka, a ne devojka. Pisalo se i da je želela dete, ali je on mislio da je premlad da bi bio otac. O raskidu nije želela da priča, ali nije krila da joj je majčinstvo velika želja.

Kako se Kameron menjala tokom godina pogledajte u našoj galeriji.

Shutterstock Evo koliko se promenila Kameron Dijaz za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!