Sofija Riči konačno je rekla sudbonosno "da" svom partneru, muzičkom izdavaču i milioneru Eliotu Grejndžu. Oni su razmenili zavete u Hotelu "Cap Eden Rok" u francuskom gradu Antibu, čime su na taj način obeležili drugi dan njihovog burnog vikenda uoči venčanja na jugu Francuske.

Samim tim, očekivano je bilo da ćemo lepu bogatu naslednicu i usvojenu ćerku Lajonela Ričija videti u nekoliko haljina - i verujte, ne zna se koja je lepša od koje. 

Pre nego što je odabrala tri haljine koje će nositi tokom svadbenog vikenda: na probi venčanja, ceremoniji venčanja i žurci koja je održana nakon što je rekla "da", Sofija je imala na umu šta želi.

"Uvek sam imala ovu viziju haljine princeze, ali kako sam odrastala, shvatila sam da želim nešto jednostavnije", objašnjava mlada.

"Možda jednostavno nije prava reč jer moja haljina definitivno nije jednostavna!", rekla je Sofija, prenosi francuski Vogue.

"Tako sam uzbuđena. Udajem se za Elliota, znam da možda zvuči otrcano, ali on je muškarac mojih snova", Sofija nije krila oduševljenje uoči venčanja.

Što se tiče kreacija za svadbu, Sofija je odabrala Chanel, a da bi njena vizija zablistala i na javi sve vreme je radila sa kreativnom direktorkom Chanela, Virdžinijom Viajrd.

Što se tiče izgleda na dan venčanja, Sofija je verovala da je "manje više".

"Želim da bude jednostavan i bezvremenski. Nadam se da ću se za mnogo godina osvrnuti na svoje svadbene fotografije i osećati da sam ostala verna svojoj viziji", zaključila je.

Za probu venčanja, Sofija je odabrala haljinu sa dugim rukavima i perlama sa visokim izrezom.

"Bojim se da se pomerim jer ne želim da uništim jednu perlu", pričala je ona prilikom probe haljine.

"Ovo je kao bajka. Zaista jeste. To je kao umetničko delo. Osećam se kao princeza, zaista se osećam!", rekla je oduševljeno.

Nakon probe venčanja, sutradan je usledila ceremonija venčanja, a manekenku je do oltara ispratio otac Lajonel Riči.

Među zvanicima su bili i Sofijina sestra Nikol Riči, njen suprug Džoel Maden, Kameron Dijaz koja je u braku sa njegovim bratom Bendjijem Madenom, Paris Hilton sa mužem i mnogi drugim.

Za čin venčanja, Nikol je odabrala jedinstvenu venčanicu sa ukrštenim dekolteom inspirisanom izgledom iz Šanelove kolekcije za jesen 2023. godine.

"Haljina je magična. Iskreno, mislim da će se Elliotu svideti. Ako ne bude plakao, biću jako tužna", našalila se.

Na unutrašnjoj strani haljine se nalazi, po običajima, nešto plavo "S&E" (inicijali Sofije i Eliota) što je ušiveno u tkaninu. 

"Takođe nam se dopao dizajn srca na sredini mojih grudi i rebara", kaže mlada. Pored tog dizajna srca, tu je još jedan ukras srca dalje niz haljinub okrenut u drugom pravcu.

Prikladno, dva srca su okrenuta jedno prema drugom – čineći suptilan, ali veoma romantičan skriveni motiv u centru dizajna haljine koji je simbol veze koju Riči oseća sa čovekom za koga se sada udala.

A za žurku nakon venčanja, Sofija je izabrala kratku, belu strukiranu haljinu koja je inspirisana haljinom koju je na pisti nosila Klaudija Šifer, a koja na grudima ima cvet kamelije.

- Mogu da plešem i da se krećem u njoj. To je tradicionalna Chanelova haljina. Ješću picu i pomfrit u njoj. Molite za ovu haljinu. Biće moja životna misija da joj se ništa ne dogodi- našalila se Sofija. 

A sudeći po nekim fotografijama koje se već mogu videti na mrežama, slavna lepotica imala je žurku za pamćenje. Mnogi su komentarisali da je lepo videti je srećnu, ako se uzme u obzir poniženje koje je doživela od strane bivšeg Skota Disika. 

Ona se čak i pojavila u par epizoda "Keeping up with Kardashians". Tada su mnogi komentarisali da se Skot ponašao veoma nefer prema Sofiji, te da je dozvoljavao da je Kortni i njene sestre ponižavaju, ali je i glumila bebisiterku njegovoj deci.

Na zajedničkom odmoru gotovo da uopšte nije ni provodio vremena sa njom i kako su mnogi komentarisali, u više navrata je zaboravio prilikom organizacije zajedničkih izleta i druženja, zbog čega je bila veoma neraspoložena.

Takođe, nije tajna da je Skot i prilikom veza sa drugim devojkama uporno pokušavao da vrati Kortni što je Ričijevoj veoma smetalo. Nekoliko puta su raskidali i mirili se, ali Skot nikada nije održao obećanja da će se promeniti. Srećom, ta vremena su daleko iza nje, a sreću je našla kraj Eliota.

Instagram Evo kako danas izgleda Sofija Riči...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!