Bogata naslednica Sofija Ričiuskoro će reći sudbonosno "da" muzičkom izdavaču Eliotu Grejndžu sa kojim se verila pre 6 meseci, a sada je organizovala devojačko veče u Parizu koje je, u najmanju ruku, šokiralo sve koji su se tu našli. 

Naime, iako je proslava počela zapravo veoma skromno, te se činilo da se Ričijeva konačno skrasila, i prekinula da niže skandale po kojima je ranije bila poznata, te fokusirala na prave vrednosti i na ljude koji je zaista vole i poštuju, usledila je raskalašna zabava na kojoj su devojke nosile rajfove sa muškim polnim organima što je i bila glavna tema.

Sofija Riči imala je skandaloznu temu za svoje devojačko.
Instagram 

Naravno, tu je bilo i poprilično alkohola, a iz hotela su prešle u jedan klub, gde su u vidno pijanom stanju izgubile kontrolu kada je reč o ponašanju što se dalo primetiti i po pojedinim storijima koji su se našli na Sofijinom profilu, a koji su većinski obrisani nakon par sati.

Bilo kako bilo, čini se da se družina provela sjajno, iako je za goste restorana bio priličan šok kada su prošetale sa pe*isima na glavi, a upravo ovi detalji zasenili su proslavu.

Instagram Sofija Riči proslavila je devojačko veče u Parizu.

Inače, bogatu naslednicu najpre je sačekala soba ukrašena balonima, a potom su se javili i njenom vereniku tako što su svi nosili maske sa njegovim likom.

Sofija Riči proslavila je devojačko veče koje je imalo veoma vulgarnu temu.
Instagram 

Inače, pre nego što je našla sreću sa Eliotom, ćerka Lajonela Ričija zabavljala se sa čuvenim nesuđenim zetom Kim Kardašijan i bivšim partnerom Kortni Kardašijan Skotom Disikom, koji je od nje stariji 16 godina. Ta romansa je trajala od 2017. do 2020. 

Slavni pevač nije podržavao taj ljubavni izbor svoje ćerke ističući da je prestravljen zbog te veze. Takođe, Sofija je tokom veze sa Skotom veoma često bila ponižavana, čak i od strane Kardašijanki, a Disik je sve vreme pokušavao da vrati Kortni, čak i kada je njihov odnos postao ozbiljniji.

Inače, nepoznati izvori su za E! News izjavili da joj je veza sa Eliotom pravo olakšanje nakon kontroverznog Skota Disika i svega što joj je radio.

"Njihova veza je čvrsta i Sofiji se sviđa što nema nikakve drame. Ona voli koliko je opušten i miran, zabavljaju se zajedno, čak su i kod kuće skromni", rekao je izvor.

Instagram Evo kako danas izgleda Sofija Riči...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!