Ono o čemu se nedeljama šuškalo, upravo je potvrđeno - Megan Foks je raskinula veridbu sa Mašin Gan Kelijem.

Par živi razdvojeno već neko vreme, ali nisu navodno odustali od njihove veze. "Napravili su ovaj aranžman kako bi jedno drugom dali malo prostora dok su još uvek zajedno", otkrio je insajder. "Trenutno su na jako lošem mestu, ali to se menja svakodnevno".

Izvor je takođe rekao da je Foksova zamolila svoje prijatelje da joj "nabace" nekog novog.

No, uprkos njenom interesovanju za zabavljanje sa drugim ljudima, insajder i dalje smatra da prijatelji Foksove ne vide da će ona i Mašin raskinuti u skorije vreme.

"Njihovi ljudi ne misle da će potpuno prekinuti vezu jer se zaista menjaju svaki dan", objasnio je i dodao da "Foks ima problem da veruje Keliju", ali da "zna da je to njena sopstvena nesigurnost" koja podstiče nedostatak poverenja.

Megan Foks sa Mašin Gan Kelijem.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, drugi izvor je dao problematičniju sliku para, tvrdeći za Us Weekli da Megan i Mašin "ne mogu da prestanu da se svađaju jedno sa drugim."

"Megan i MGK imaju veoma toksičnu vezu, njihova ljubav ih bukvalno čini bolesnima", dodao je insajder.

Megan i Mašin imaju toksični odnos.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Podsetimo, par je uplovio u vezu 2020. a već dve godine kasnije su se verili. Megan je zbog Mašina ostavila supruga Brajana Ostina Grina, međutim, daleko od toga da je odnos sa reperom bio bajan.

Raskidali su u nekoliko navrata, a u jednom trenutku Megan je insinuirala da je Mašin bio neveran.

Megan Foks i Mašin su raskidali nekoliko puta.
printscreen/instagram 

"NJEN DOKTOR TREBA BITI TUŽEN" Bila je jedna od najlepših glumica, a sada zabrinjava pojavom, svi se pitaju - ŠTA JOJ JE

No, daleko da je to bilo najgore u njihovom odnosu. Počnimo samo od toga da je Megan verena prstenom koji nanosi bol kada se skida, koji je Mašin namenski dizajnirao. 

Takođe su se često svađali, a reper je u jednom trenutku čak i razbio čašu o glavu pred njom. Njegova ljubomora dovodila ih je u mnogobrojne probleme, konzumirali su i narkotike, a situacija je bivala sve gora i gora kako je njihov odnos odmicao. 

Megan Foks odbija da izađe iz loše veze sa Mašinom.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Često se govorilo i o bizarnim outfitima koje je nosila glumica kad je sa njim, kao i o plastičnim operacijama kojima je uništila lik, a sa kojima je počela da preteruje upravo od kada se smuvala sa Kelijem. 

Čovek za kojeg često govore da "boli koliko je lep, ali stvarno", uspeo je da u jednoj od najlepših žena probudi nesigurnosti koje je nastavila da "leči" bespotrebnim intervencijama. Nažalost, tu se ne vidi promena.

Mašin Gan Keli je označen kao ružan muškarac.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je nedavno u "Call Her Daddy" podkastu priznala šta je sve promenila na sebi. To uključuje botoks, filere, operaciju nosa u ranim 20-im, i "najveće grudi koje su mogle da stanu u njeno telo".

"Nikada nisam radila nikakvo zatezanje lica, nikakvu operaciju mačkastih očiju, iako bih to volela! Nisam radila ni običan lifting obrva, nikada nisam radila niti za zatezanje lica. To nije zbog nekog mog moralnog stava, nego zato što ne verujem da daju rezultat, a i zato što se bojim da će biti problem onda kad ami zaista bude trebao pravi fejslifting. Nikada nisam uklanjala masne jastučiće iz obraza i nikada neću. Ja sam veoma mršava osoba koja nema dovoljno telesne masti ni na licu, tako da ću uvek samo stavljati masnoću, nikada je neću vaditi. Nisam imala ni liposukciji ili konturisanje tela ili bilo šta slično", nabrojala je holivudska zvezda.

Megan je progovorila i o silikonima u grudima, rekavši da je u poslednju operaciju grudi uložila 30.000 dolara i da bi volela da ima još veće grudi, ali da je to nemoguće zbog njene vitke građe.

"Moje grudi su lažne od moje 21. ili 22. godine. Uradila sam ih na konzervativan način, jer su tada svi radili taj zahvat, i onda ste morali da radite povećanje koje nije moglo da se vidi. Ja sam uvek bila ona devojčica koja se gledala u ogledalo i pitala se: 'Gde su moje grudi?' Uvek sam želela velike grudi i nisam bila zadovoljna prvim silikonima. Uradila sam nove kada sam završila sa dojenjem svoje dece, jer ne znam gde su stari nestali, ali su nestali. Onda sam nedavno morala da ponovo idem na operaciju grudi, jer nemam dovoljno telesne masti da prikrije implantate, pa ste mogli da vidite njihovo talasanje", ispričala je glumica.

Ona je dodala kako njeno telo ne reaguje dobro na opštu anesteziju i kako je svaka anestezija rizična po njen život. 

"Kada sam već morala da se operišem, rekla sam: 'Vidi, ako ćete da me uspavate, i ako ću biti već bolesna dva meseca od opšte anestezije... Bolje bi bilo da se probudim sa najvećim grudima koje mogu da stanu u moje telo. I doktor je rekao da je to i uradio. A čak nisu ni tako velike, samo tako izgledaju, jer je moje telo tako sitno. Ali da su mogle da budu veće, naterala bih lekare da mi stave veće. Ne volim operacije i zbog činjenice da sam morala da se podvrgnem tom naterala me je da mislim da treba da dobijem nagradu za patnju kroz koju prolazim. Ne želim da se budim sa B korpama na telu, nema proklete svrhe u tome. Želela sam gigantske grudi, nije me briga šta je u trendu, daj mi izgled striptizete iz 1990. godine", rekla je glumica i istakla da je u planu i uvećanje zadnjice, te ne čudi što mnogi smatraju da je nekada najveća lepotica Holivuda otišla u ekstrem, te da je na sigurnom putu da uništi svoj život.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Evo koji poremećaj ima Megan Foks MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!