Najproblematičniji lik u svetu šoubiznisa Mašin Gan Keli i posrnula glumica Megan Foks, kako stvari stoje, stavili su tačku na njihovu vezu. Da je došlo do razlaza dalo se naslutiti upravo po potezima Foksove koja je najpre izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa mreža, a potom okačila fotografiju ispod koje je pisalo: "Može da se oseti nepoštovanje/u tvom je dahu", dok su se iza nje nazirali stihovi sa Bijonsinog albuma "Lemonade" koji je usmeren upravo na prevaru Džej Zija - "Moli se da me uhvatiš".

Megan Foks raskinula je sa Mašin Gan Kelijem.
Instagram 

Na karuselu su se našle i fotografije spaljenih pisama i Mašinovih stvari, a onda je Megan uradila nezamislivo - zapratila je najgoreg neprijatelja bivšeg dečka, Eminema.

Megan Foks spalila je pisma i torbu od Kelija.
Instagram 

Naime, poznato je da su Eminem i Mašin Gan Keli na ratnoj nozi godinama, još od kako je mladi muzičar sebe proglasio najvećim reperom svih vremena i potkačio i reperovu ćerku. Zato je i iznenađenje kada se saznalo da prati samo troje ljudi među kojima su Timoti  Šalame, Hari Stajls i naravno... Eminem.

Mašin Gan keli je na ratnoj nozi sa Eminemom.
HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia 

Inače, u isto vreme je Mašin Gan, za kojeg često kažu da je "toliko lep da boli, ali stvarno", postavio na svoje mreže video na kojem ga udara struja, zbog čega mu se naelektrisala kosa. "Da, udarila me je struja i kosa mi se digla", napisao je, ali lekarska intervencija nije bila potrebna.

Nakon svega, Megan koja je zbog Mašina radila nezamislive stvari, obrisala je svoj Instagram, ali tek nakon što je nehotice otkrila razlog razloga. Naime, jedan od pratilaca implicirao je da je "Mašin završio sa Sofi", koja je njegova gitaristkinja, a od svih komentara glumica je lajkovala samo taj i ostavila emodži vatre i napisala: "Možda sam ja završila sa Sofi"

Bilo kako bilo, nije poznato šta se tačno odigralo, ali su mnogi komentarisali da "ako je varao Megan, koja izgleda onako, šta onda mogu da očekuju druge devojke".

Megan Foks je izbrisala Instagram nakon što se sumnjalo da je raskinula sa Kelijem.
Startraks Photo / INSTAR Images / Profimedia 

Mašin je inače sinoć nastupio na Superboulu, i bio je krajnje raspoložen, te ničim nije odavao utisak nekoga ko je nedavno raskinuo vezu, a da li će par uspeti da prebrodi probleme, ili je ovo definitivni kraj, ostaje da vidimo.

Do tada, podsetite se nekih njihovih zajedničkih fotografija iz dana najveće ljubavi:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!