Nakon što se cele prošle nedelje šuškalo o njihovom raskidu, Megan Foks se oglasila o vezi sa Mašin Gan Kelijem.

Glumica je vratila svoj Instagram profil na kojem je izbrisala sve fotografije i upravo na toj društvenoj mreži je demantovala da ju je reper prevario.

„Nije bilo umešanosti treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM poruke, AI robote ili demone sukube. Iako mrzim da vas lišim nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi ChatGPT napisao mnogo tačnije, morate pustiti da ova priča umre i sve ove nevine ljude sada ostaviti na miru", rekla je Megan u objavi u kojoj je zabranila komentare.

Inače, glumica i reper nagovestili su da njihova veza nije završena kada su snimljeni zajedno prošle nedelje. Paparaci su ih uhvatili na Dan zaljubljenih u reperovom automobilu dok su napuštali njegov dom u četvrti u Los Anđelesu. Dok je Megan bila jedva vidljiva na suvozačevom sedištu i gledala dole, Keli se video kako vozi, drži i priča na mobilnim telefonom.

Prema pisanju američkih medija, par pokušava da reši svoje probleme i viđeni su kako napuštaju kancelariju savetnika za veze.

Megan i mašin uhvaćeni zajedno.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, nakon što se proširila vest o raskidu veridbe, Megan je zabrinula fanove podelivši selfi na kojem iza nje stoji poster koji predstavlja apel za pomoć žrtvama porodičnog nasilja. Mnogi su to protumačili kao poziv u pomoć glumice i suptilnu poruku da je zlostavljana u vezi koju nije komentarisala, ali je odmah potom izbrisala svoj Instagram profil.

Megan i Mašin su u intenzivnoj vezi.
pritnscreen/instagram 

I strani mediji su pisali da je reper prevario glumicu. Naime, nakon što je obrisala Mašinove fotografije, Megan je objavila seriju atraktivnih selfija ispred ogledala iza kojih stoji stilista. Poslednji kadar u nizu pokazao je značajnu poruku, a iako ne znamo na šta se odnosi, jasno je da stvari između nje i muzičara nisu baš najbolje. Megan je potom sve objasnila u opisu fotografija.

„Osećam sramotu, to je u tvom dahu“, napisala je ona na Instagramu, citirajući stihove iz Bijonsine pesme „Lemonade“, za koju se veruje da upućuje na navodnu prevaru Džej-Zija.

Podsećanja radi, par je započeo vezu početkom 2020. godine, a verili su se u januaru 2022. Od početka su privlačili veliku pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan ostavila glumca Brajana Ostina Grina (49) zbog repera, pojavila se u Mašinovom muzičkom spotu za 'Bloody Valentine', gde se mogla videti kako ga vezuje.

Megan Foks i Mašin zajedno vezani jedno za drugo lancem koji im je spajao nokte.
pritnscreen/instagram 

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su se Foksova i Keli navodno pili krv, muzičar je nosio njenu krv na premijeri, poklonio joj verenički prsten sa ubačenim šiljcima kako bi je bolelo ako pokuša da ga skine, a crvenim tepihom su koračali zajedno vezani jedno za drugo lancem koji im je spajao nokte.

Megan je nedavno rekla svom vereniku da je 'ili ubije ili joj napravi dete', a jednom prilikom je istakla da je njihova veza bila 'veoma intenzivna'.

Mašin Gan Keli i Megan Foks
Profimedia 

„Naše duše su odabrale da se suočimo sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušali da odgurnemo... Sve bi trebalo da bude lako, ali isto tako jedno sa drugim idemo u pakao“, rekla je glumica.

Mnogi su primetili koliko se Megan promenila tokom veze sa reperom i pribegla nizu estetskih zahvata zbog čega je dobila nadimak 'plastična lepotica'.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!