Veza Megan Foks i Mašin Gan Kelija jedna je od najturbulentnijih ali i najtoksičnijih u Holivudu što se i dokazuje iz dana u dan novim skandaloznim detaljima. 

Mašin je tako Megan ucenjivao samoubistvom ako ga ostavi, a zbog ličnih nesigurnosti je svojevremeno priređivao užasne scene na koncertima.

Mašin Gan Keli i Megan Foks na crvenom tepihu.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako je jednom prilikom na njene oči razbio čašu o glavu, a to je bio samo vrh "ledenog brega". 

Setimo se samo i da je Mašin specijalno dizajnirao verenički prsten za glumicu koji će joj zariti šiljke ukoliko proba da ga skine. Nažalost, činjenica da ljubav ne treba da boli (ni fizički, ni psihički) u njihovom slučaju ne važi. 

Megan Foks i Mašin Gan Keli imaju toksičnu vezu.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zaljubljena Megan je Mašina nedavno i ostavila, i uveliko se šuškalo da je roker bio neveran, međutim, čini se da mu je ipak dala drugu šansu. Njih dvoje se neretko i drogiraju zajedno i traže "boga", a čak ni njenu decu koja žive sa njima, nisu poštedeli lascivnih scena.

Megan Foks i Mašin Gan Keli žive kao rok zvezde.
Profimedia 

Megan, kako se čini, radi sve što joj Mašin kaže - nevezano da li je reč o onome šta će reći u intervjuu, ili šta će obući, te neretko od nje traži da bude gotovo naga na crvenom tepihu i slično. 

Megan Foks se zbog Mašina oblači provokativno.
Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog svega, lako je pomisliti da Mašin nema problem sa tim da i drugi gledaju Megan u razgolićenim izdanjima u kakvim je on gleda u spavaćoj sobi, ali ne. Mašin je izrazito ljubomoran, iako ga glumica bukvalno gleda kao Boga. Njemu to očigledno nije dovoljno, te se nedavno i potukao samo zato što je neko dobacio njegovoj verenici da je lepa.

Megan Foks ima problem zbog ljubomoronog Mašina.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se najpre pronela vest da je neko napao Mašin Gana, te da se on samo branio, veoma brzo pojavio se snimak koji je otkrio šta se zapravo dogodilo na jednom vašaru.

U intervjuu za TMZ, oglasio se izvesni Nelson Zuniga, koji je ispričao da je tuča započeta nakon što je njegov mlađi brat Ejndžel imao neprilične komentare o Mašinovog verenici.

Naime, dok su bili na vašaru, Megan i Mašin Gan Keli prošli su pored njih, a Ejndžel joj se obratio rečima "oh, tako si j****o lepa". Prethodno se napravila velika gužva dok su čekali u redu, jer su svi krenuli da vade telefone i snimaju, pa su odmah pretpostavili da je neko poznat u pitanju. Kada su videli ko je u pitanju, dečko nije mogao da sakrije divljenje koje je osetio kad je video prelepu Megan i komentar mu je "samo izleteo".

Pevač nije mogao da sakrije ljubomoru jer neko drugi gleda njegovu verenicu,

pa mu se odmah suprotstavio, uneo u lice i krenuo da ga udara. Kako tvrdi Nelson, njegov brat nije udario pevača. Telohranitelj slavnih zvezda se umešao tek kada je treći momak iz te družine krenuo da brani Ejndžela, udarivši Mašin Gan Kelija.

Navodno, on je promašio, ali kada se i taj momak uključio u tuču, Megan Foks je upletena i slučajno bačena u ogradu, gde se udarila.

Nelson tvrdi da njegov brat nije prešao granicu lepog ponašanja jer je Megan "prelepa i slavna", te da su je "gledali u Transformersima i ostalim filmovima".

Bonus video:

ŠTA IMA? Evo koji poremećaj ima Megan Foks MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!