Megan Foks i Mašin Gan Keli ponovo su "back on track", odnosno, uspeli su da izglade nesuglasice i uplove u mirnu luku. Nakon javne bruke, ritualnog spaljivanja stvari, osvetničkih poruka i otrovnih strelica usmerenih ka problematičnom reperu, Megan koja je sama pokrenula priče da posredi prevara, sada blista kraj svog dečka kao da se ništa nije dogodilo. 

Megan Foks i Mašin Gan Keli odmaraju na Havajima.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega joj masovno poručuju da je "pljunula pa polizala", odnosno, da nakon svega što joj radi mesecima, najmanje što treba je da mu prelazi preko svega. Inače, par je uslikan dok su se zabavljali na plaži na Havajima, držeći se za ruke, a u jednom treutku muzičar je nosio i na leđima svoju izabranicu.

Za Daily Mail, nedavno je izvor izjavio da je sve s parom ponovno u redu. "Zvanično su ponovo zajedno nakon što su prošli težak period u svojoj vezi. Poslednjih nekoliko meseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su na odmor da se malo oporave", i dodao da su sada u boljim odnosima nego ikada ranije.

Podsetimo, par je uplovio u vezu još 2020. a verili su se dve godine kasnije. Od početka su privlačili mnogo paženj svojim eksplicitnim i ekcentričnim ponašanjem. Megan je zbog Mašin Gana ostavila svog supruga Brajana Ostina Grina sa kojim je dobila i troje dece. 

Megan je ostina ostavila zbog Mašin Gan Kelija.
Shutterstock 

Tokom burne veze više puta su zgrozili javnost svojim ponašanjem. Tako su priznali da su se zajedno drogirali, pili krv jedno drugome, a Keli ju je, između ostalog, i verio prstenom koji nanosi bol ako pokuša da ga skine zbog šiljaka koje ima. "Ljubav je bol", poručila je tada glumica. 

Megan i Mašin šokirali su javnost ponašanjem.
printscreen/instagram 

Megan je takođe svom vereniku više puta poručila da je "ubije ili da joj napravi dete", a jednom prilikom je otkrila da im je veza veoma intezivna. Takođe, je progovorila i da su zajedno išli na terapiju za parove, pogotovo kada se ponašanje repera izmaklo kontroli. 

Megan foks išla je na terapiju za parove.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je jednom prilikom pokušao i da se ubije, jer se teško nosio sa smrću oca. Megan je u tom trenutku bila u Bugarskoj na snimanju.

"Pozvao sam Megan. Bio sam u fazonu "Nisi tu kada si mi potrebna". Bio sam u sobi i ludeo sam zbog nje. Čoveče, stavio sam napunjen pištolj u usta. Vikao sam preko telefona i gurao cef u usta. Opalio sam, ali se čaura zaglavila. Megan je sve vreme bila smrtno tiha", objasnio je reper.

Keli je otkrio da je tada shvatio da nešto nije kako treba i dodao da su mu i Foksova i njegova 12-godišnja ćerka Kejsi rekle da "više ne žele da pričaju sa njim kroz veo".

Rekle su mu: "Želim da mogu da te gledam kao oca" i "želim da te vidim kao budućeg muža", a Mašin Gan je tada shvatio da zaista mora da se skine sa narkotika ovog puta, iako nije precizirao na kojim drogama je bio tokom incidenta.

Takođe, Mašin je otkrio i da je Megan u jednom trenutku bila trudna, ali da je bebu izgubila. Nakon toga pevač je polomio čašu o glavu, dok ga je glumica gledala krvavog. 

Sve to vodilo je u snovrat, a Megan je stres lečila operacijama zbog kojih se izobličila. Bila je jedna od najlepših, a onda je intervencijama poptuno izmenila lik i nema nameru da stane. 

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Zato i ne čudi što su mnogi prekid veze zbog navodne prevare mnogi dočekali kao spas za oboje, a prvenstveno Megan na čijim je leđima bio daleko veći teret. Ipak, čini se da je ljubav jača od svega, te ostaje samo da se nadamo da je sada zaista kraj problemima i incidentima koji su ih umalo uništili oboje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!