Mašin Gan Keli otkrio je jeziv trenutak iz ne tako davne prošlosti kada je imao trenutak "pucanja" i umalo se ubio tokom razgovora sa tada devojkom, a sada već verenicom Megan Foks.

Mnogi koji su se pitali kako je moguće da par još uvek nije rekao sudbonosno "da", sada su u neku ruku dobili odgovor na svoje pitanje, a problematični muzičar je detalje mračne prošlosti otkrio u novom Hulu dokumentarcu "Life in Pink".

Kako kaže, 2020. godine umalo je okončao svoj život zbog smrti oca, tačno na dan godišnjice albuma "Hotel Diablo" koji ga je i vinuo u zvezde. "Nisam želeo da izađem iz sobe i stvari su polako postajale sve mračnije", započeo je Mašin.

"Megan je otišla u bugarsku na snimanje, a ja sam osećao simptome paranoje. Stalno sam imao utisak da će neko doći i ubiti me", objasnio je roker.

Mašin, kome je pravo ime Kolson Bejker tada je rekao da je veoma često spavao sa pištoljem pored kreveta, a onda je jednog dana jednostavno "pukao".

"Pozvao sam Megan. Bio sam u fazonu "Nisi tu kada si mi potrebna". Bio sam u sobi i ludeo sam zbog nje. Čoveče, stavio sam napunjen pištolj u usta. Vikao sam preko telefona i gurao cef u usta. Opalio sam, ali se čaura zaglavila. Megan je sve vreme bila smrtno tiha", objasnio je roker.

Keli je otkrio da je tada shvatio da nešto nije kako treba i dodao da su mu i Foksova i njegova 12-godišnja ćerka Kejsi rekle da "više ne žele da pričaju sa njim kroz veo".

Mašin Gan Keli otkrio je da se umalo ubio tokom razgovora sa Megan.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Rekle su mu: "Želim da mogu da te gledam kao oca" i "želim da te vidim kao budućeg muža", a Mašin Gan je tada shvatio da zaista mora da se skine sa narkotika ovog puta, iako nije precizirao na kojim drogama je bio tokom incidenta.

Mašin Gan keli otkriva da je i ćerka imala isti stav kao Megan Foks, te da su želele da ga dozovu pameti.
pritnscreen/instagram 

Pevač je istakao da je "Megan postala njegovo sunce", te da mu je pomogla da "odraste kao muškarac" i da mu je dala život.

"To je ono što mi pomaže dok pišem pesme. Zato što je to kao bajka koju vam nisu pričali u školi. Strast između nas je vanvremenska", dodao je.

Podsetimo, MGK i Megan Foks ušli su u vezu nakon što su se početkom 2020. godine upoznali na snimanju filma "Midnight in The Switchgrass". U junu iste godine potvrdili su i javno šuškanja, a pevač je zvezdu "Transformersa" zaprosio u januaru ove godine. Foksova deli troje dece sa bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom, a nedavno je Mašin otkrio da je Megan izgubila bebu, ali da "rade na tome", te se mnogi nadaju da je kontroverzni par konačno ostavio sve ono loše iza sebe.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!