Mašin Gan Keli uspeo je da zbuni sve jednim potezom na dodeli Billboard Music Awards nagrada. Najpre se obratio svojoj verenici Megan Foks kao "ženi", a potom je i spomenuo njihovo "nerođeno dete", zbog čega su, očekivano, započete priče da je lepa glumica konačno u drugom stanju.

Naime, kada je reper izašao na binu da izvede svoju novu pesmu "Twin Flame", na samom početku obratio se publici rečima: "Napisao sam ovu pesmu za moju ženu".

Negde na polovini performansa, dodao je "ovo je za naše nerođeno dete", a u tom trenutku na razglasu su se čuli otkucaji srca. Zbog ovoga su mnogi ubeđeni da je Megan definitivno trudna, te da je otkucaj srca upravo sa ultrazvuka, ali ima i onih koji smatraju da je ovo bio omaž bebi koju je Megan nedavno izgubila.

Mašin Gan Keli pokrenuo je priče da je Megan Foks trudna.
Casey Flanigan/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na konferenciji za štampu, Mašin Ganu su postavili pitanje i da li će poći stopama njihovih prijatelja Kortni i Travisa koji su se upravo venčali u opštini, međutim, reper je rekao da će u ponoć proslaviti 37. rođendan Foksove.

megan foks i mašin gan keli verili su se početkom 2022
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Par koji je veren u januaru na plaži u Puerto Riku, razmenio je zavete, te su popili krv jedno drugog. Megan nosi specijalan prsten sa šiljcima, koji bi joj naneo bol ukoliko bi poželela da ga skine, a u više navrata opisivali su ljubav kao bol, zbog čega su ih fanovi kritikovali.

Megan Foks uskoro bi trebalo da se uda za Mašin Gan Kelija.
Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Inače, Mašin Gan je nedavno ponovo bio na meti žestokih kritika nakon što je njegov stari intervju sa početka karijere ugledao svetlost dana. Naime, on je svojevremeno govorio da će bukvalno kidnapovati Kendal Džener iako je danas slavna manekenka u tom trenutku bila maloletna.

"Pa šta ako je maloletna, mi smo slavne ličnosti, za nas ne važe ista pravila", rekao je Gan. "Nemojte mi dozvoliti da se preselim u Los Anđeles, inače ću je naći". Novinar ga je tad pitao da li broji dane dok ne postane punoletna, a Mašin je dodao da "nema potrebe za tim" i još opravdao svoje reči činjenicom da je Robert Plant kog smatra jednim od najboljih pevača svih vremena izlazio sa 14-godišnjakinjom, kao i da je Eksl Rouz, pevač "Gansa" izlazio sa devojčicom od 16 godina i još o tome napisao pesmu.

Mašin Gan Keli zbog veze sa Megan Foks često je na meti kritika.
Instagram 

"Ne zanima me, recite šta hoćete, ali da je Kendal Džener u vašoj spavaćoj sobi, gola, čak i da imate 50, krenuli biste na nju", rekao je na kraju.

Kendal Džener nekada se dopadala Mašin Gan Keliju.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mašin je i pre toga izazivao oprečne reakcije. Te je tako jednom prilikom napisao tvit:

"Voleo bih da devojčicama od 13/ 14/ 15 godina bude zabranjeno da izgledaju tako dobro, pa da se ne osećam kao neki jezivi lik kada ih gledam".

Ljudi su se pitali da li zaista takvog partnera Megan Foks želi, ali je bilo i onih koji su se zapitali kako Kendalinoj sestri Kortni nije glupo da provodi vreme sa Megan i Mašinom nakon svih tih užasnim komentara.

Kortni Kardašijan kritikuju zbog druženja sa Megan Foks i Mašin Ganom.
pritnscreen/instagram 

Megan celokupnu situaciju nije komentarisala, a sama je punila novinske stupce kako burnim ljubavnim životom, a nakon toga i veoma burnim razvodom. Takođe, više puta se našla na meti kritika i zbog bespotrebnih operacija kojim je uništila prirodnu lepotu i zbog čega je zovu "voštanom figurom" i "najplastičnijom lepoticom u Holivudu".

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Da li je sada u drugom stanju, ostaje da vidimo, a još njenih fotografija sa, kako kaže, ljubavi svog života, pogledajte u galerji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!