Megan Foks ne prestaje da oduševljava pratioce novim fotografijama. Lepa glumica je u par dana izbacila nekolicinu slika od kojih se ne zna koja je zavodljivija od koje, a objave definitivno nisu za one sa slabim srcem.

Najpre je okačila seriju fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu. Poslednji u karuselu je video koji jasno pokazuje da ono što je na Instagram objavama nije "plod Fotošopa i filtera" kako su neki pričali, već je samo potvrdilo zašto je Megan jedna od najzgodnijih u Holivudu.

Ipak, pored ove zavodljive objave na koju nije imun ostao ni njen verenik Mašin Gan Keli, glumica je otišla korak dalje. 

Usledili su bajkoviti portreti na kojima izgleda poput šumske vile. 

A onda BUM! Kao grom iz vedra neba Megan je objavila skandal-fotke na kojima je u mokroj haljini ispod koje su se oslikavale grudi i bradavice. Mnogi su mišljenja da će ova fotografija biti sklonjena sa Instagrama upravo zbog ocrtanih bradavica, ali čini se da glumica ne mari. 

Objavu možete pogledati OVDE

Megan je za kraj ostavila senzualne kadrove u mrežastoj haljini koja je malo toga ostavila mašti, a komplimenti su se samo smenjivali. Ako se uzme u obzir da je majka troje dece, gotovo je neverovatno da se njena linija nije promenila ni nakon trudnoća. 

Megan Foks izgleda nerealno dobro.
Profimedia 

No, glumica je, kako je nedavno priznala, celog veka patila jer je smatrala da nije dovoljno lepa, te je neretko mrzela svoj odraz u ogledalu. Sa bodi dismorfijom se bori i pokušava da prevaziđe problem, a upravo je taj poremećaj bio razlog što je u jednom trenutku promenila svoje lice intervencijama.

Megan Foks je smatrala da nije dovoljno lepa.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Srećom, čini se da se smirila i okanila plastične hirurgije, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Bonus video:

ŠTA IMA? Evo koji poremećaj ima Megan Foks MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!