Megan Foks, jedna od najlepših žena sveta, ponovo je odlučila da ode pod nož. Doduše, pokušala je da sakrije svoj identitet pokrivajući glavu ćebetom dok je viđena kako izlazi u kolicima iz ordinacije plastičnog hirurga.

Ova scena šokirala je njene fanove koji su već mišljenja da je glumica previše promenila svoj lik, te od prirodne lepotice postala voštana figura. 

Megan Foks napušta bolnicu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije poznato šta je radila na sebi ovaj put, ali s obzirom da je fokus na tome da sakrije lice, nije isključeno da se podvrgla nekoj proceduri kojom će pokušati da podmladi lik. 

Zvezda "Transformersa" je godinama bila okružena glasinama o plastičnoj hirurgiji, ali nikada nije javno potvrdila da je podvrgnuta bilo kakvim procedurama. Ipak, Megan je priznala da nije protiv plastične hirurgije.

Megan Foks nema ništa protiv plastične hirurgije.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosem ili bradom", operacija vam neće ublažiti tu nesigurnost", rekla je ona, a u razgovoru za Allure 2010. godine, Megan je dodala:

"Ako, tada, osećate: "Ovo je nešto što želim da uradim", onda to uradite. Neverovatno je da imamo tehnologiju da radimo stvari koje radimo."

Megan Foks ne prestaje sa operacijama.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre nekoliko meseci Megan je otkrila da pati od telesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

"Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti "ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan". A te osobe verovatno ne misle tako o sebi", objasnila je jednom prilikom.

Megan Foks pati od telesne dismorfije.
Frank Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, čini se da se u poslednje vreme njen problem sa slikom o samoj sebi otrgao kontroli, a njen dečko Mašin Gan Keli problematičnim ponašanjem dodatno je otežavao  situaciju. Uostalom, pogledajte kako je izgledala pre samo par godina dok je još uvek bila u braku sa bivšim suprugom.

Megan Foks dok je bila u braku sa Brajanom.
Shutterstock 

Ili pak kada je bila mlada i nova u Holivudu.

Megan Foks nekada, kada je bila mlada.
Tina Paul / Camerapress / Profimedia 

Stare fotografije najbolji su dokaz njene transformacije, a uprkos činjenici da Megan ima samo 37 godina, lice joj je praktično 'mumificirano'.

Megan Foks drastično se promenila.
Instagram 

Na sve to, grudi je toliko povećala da sad izgledaju poput lopte, a kako je i dosta smršala, njena koža visi kada hoda, dok noge izgledaju neprirodno koščato. 

Megan Foks izgleda neprepoznatljivo.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

"Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu", izjavio je on, te ostaje samo da vidimo šta je glumica ovog puta radila na sebi.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Bonus video:

ŠTA IMA? Evo koji poremećaj ima Megan Foks MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!