Megan Foks nema nameru da stane sa intervencijama u skorije vreme. Slavna glumica u nameri da zaustavi starenje definitivno je otišla predaleko, a mnogi su mišljenja da od vanserijske prirodne lepotice koja je oduzimala dah danas nije ostalo ni "l". U prilog ovoj tvrdnji idu i poslednje paparaco fotografije na kojima je Megan neprepoznatljiva.

Glumica je nedavno uvećala grudi koje su sada neprirodno visoko, što je korset još naglasio, a na sve to, primetno je da je i na licu radila mnogo toga. Usne su veće, jagodice izraženije, a obrve nikad nisu bile tamnije zbog čega su neki govorili da su poput "čokoladnih bananica", a "grudi poput balona".

Megan Foks ponovo se operisala.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na sve to, čini se da je glumica naglo smršala zbog čega je, prilikom koračanja, vidljivija opuštena koža upravo na nogama. Od kako su fotografije preplavile mreže, brojni obožavatelji nisu krili zabrinutost jer Megan deluje nezdravo kraj verenika Mašin Gan Kelija. 

Poznato je i da par obožava koristi narkotike "radi spiritualnih iskustava", a njihova turbulentna veza u više navrata je punila stranice tabloida. Tako je Mašin čak i pokušao da se ubije ako ga ostavi, i gurnuo napunjen pištolj u usta, a jednom prilikom je zbog nje zario i nož u ruku. Nedavno je na koncertu razbio čašu o čelo na njene oči... a čini se da je to samo vrh ledenog brega.

Megan Foks šokirala sje sve transformacijom.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Što je njihova veza bila problematičnija, to je glumica bila češća u ordinaciji kod plastičnog hirurga. Mnogi smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu. Takođe je radila grudi i ubrizgavala botoks nebrojeno puta.

Megan Foks preteruje sa intervencijama.
Maciel / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

“Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu” , izjavio je on.

plastični hirurg otkrio je šta je sve megan radila na licu.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Pre nekoliko meseci Megan je otkrila da pati od telesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizuje doživljaj bolesne osobe da su joj delovi tela deformisani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

"Da, imam fizičku dismorfiju. Imam puno ukorenjenih nesigurnosti. Možemo pogledati nekoga i pomisliti "ova osoba je tako lepa, njen život je sigurno lagan". A te osobe verovatno ne misle tako o sebi", objasnila je jednom prilikom. 

Megan Foks prozivaju da izgleda "mumificirano".
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, čini se da se u poslednje vreme njen problem sa slikom o samoj sebi otrgao kontroli, a Mašin kao da otežava situaciju. Uostalom, pogledajte kako je izgledala pre samo par godina dok je još uvek bila u braku sa bivšim suprugom.

Megan Foks izgledala je drugačije pre samo par godina.
Shutterstock 

Ili pak kada je bila mlada i nova u Holivudu.

megan foks je nekada bila poznata po prirodnoj lepoti.
Tina Paul / Camerapress / Profimedia 

Stare fotografije najbolji su dokaz njene transformacije, a uprkos činjenici da Megan ima samo 35 godina, lice joj je praktično 'mumificirano'.

megan foks izgleda potpuno drugačije.
Youtube 

Iako Megan nije potvrdila ni jednu operaciju, budimo realni, ko ih uopšte priznaje? A da li će u narednom periodu ipak napraviti pauzu sa intervencijama, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!