Vest da da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosićrazvode nakon sedam godina braka iznenadila je domaću javnost. Par se još uvek nije oglasio, niti potvrdio ili demantovao vest, a kako je isprva preneo Alo, sve je počelo "nepoverenjem zbog navodne preljube".

Izvor tvrdi da je "Jelisaveti je izuzetno smetalo to što je on okružen ženama tokom noćnih izlazaka, ali i što sa njima neretko ostane u kontaktu". "Nepoverenje i svađe zamenila je briga oko dece, ali je bilo pitanje vremena kada će ih to razdvojiti. Prošle godine došlo je da zasićenja, ali i obostranih optužbi da su jedno drugom neverni", otkriva insajder.

On kaže da je košarkaš bio "taj koji se ponašao slobodnije tokom veze, a kasnije i sedmogodišnjeg braka, dao je sebi za pravo da napadne Jelisavetu da mu je neverna".

"Navodno mu je prijatelj javio da ga vara sa jednim od najpoželjnijih gradskih neženja, posle čega su se sukobili kao nikada do tada. Priče o njenoj preljubi pogoršale su dodatno hladan odnos nakon čega su odlučili da se razdvoje, ali i sakriju od dece da je među njima kraj. Situacija u kojoj se ona našla bila je neprijatna i nepravedna, a on joj nije poverovao da ga nije varala", tvrdi osoba čije ime nije objavljeno.

Teodosić i Jelisaveta se razvode.
Instagram 

On kaže i da je jasno da "od njihovog braka nije ostalo ništa, a kada su prestale svađe, seli su i razgovarali o tome da su i godinu, dve dana pre problema živeli kao prijatelji".

Podsetimo, par se venčao 2017. godine, nakon kraće veze, a danas imaju i dvoje dece, Petru i Bogdana. Kako je sama glumica istakla svojevremeno, veoma brzo su znali da su jedno za drugo.

"On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", ispričala je jednom prilikom glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je veći deo njegove familije upoznala tek na svadbi.

Jelisaveta je ranije govorila da nijednog trenutka nije posumnjala u to da je Miloš onaj pravi, a kao kruna ljubavi rođeni su ćerka Petra i sin Bogdan.

Ljubavni život Miloša Teodosića

Međutim, mnogi su zaboravili da je Miloš pre Jelisavete bio u ozbiljnoj vezi sa jednom našom poznatom sportistkinjom, te da su u jednom trenutku bili čak i vereni.

Reč je o odbojkašici Maji Ognjenović, sadašnjoj partnerki Danila Ikodinovića, a inače bivšeg supruga Nataše Bekvalac.

Maja Ognjenović je danas sa Danilom Ikodinović.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, a dve godine kasnije su se verili. Do tada su održavali vezu na daljinu, a onda su te 2010. godine otpočeli zajednički život u Grčkoj, gde su oboje imali profesionalne angažmane.

"Više uživamo jedno u drugom nego pre, ali znatnu razliku nismo osetili. Moja baba govorila je da se ljudi mnogo bolje upoznaju i zbliže kad pojedu kilogram soli, i to je sigurno istina, ali mi smo na početku. Do matičara još nismo stigli i svi nas nešto kritikuju jer smo kao to planirali za leto. Da li će biti na ovo leto ili u jesen, još uvek nemamo predstavu. Spremna sam da stavim tačku na svoju karijeru ako bi on rešio da ode u Ameriku, tu nema dileme, ja idem s njim. Ali ništa ne zavisi od nas. Miloša ugovor vezuje za Olimpijakos. On sam odlučuje sa svojim menadžerom, ja ga ne pitam ništa u vezi s njegovom karijerom i ne mešam se", rekla je Maja početkom 2011. godine za "Blic Puls".

Ona je tada priznala i da se u kuhinji nije dobro snalazila, kao i da o Miloša nije očekivala da joj pomaže u kućnim poslovima.

"Ne mislim da Miloš treba da se petlja po kuhinji. Živela sam sama, što sam pre spremala za sebe, sada ću za dvoje. Mada, ništa konkretno ne umem da skuvam. Nije to za pohvalu, možda će glupo zvučati, ali i nisam talenat za kuvanje. Ne mislim da je to krivica roditelja, jer sam kao treće dete bila mezimica, zaštićena, nisam imala preteranih dodira s kuhinjom. Jednostavno, nisam taj tip. Otvoreno vam kažem, ne volim da kuvam, ali zavoleću jednog dana. I nadam se da ću uživati u tome. Sada spremam samo doručak i jela za pet minuta. Ali savladaću ja sve te kuhinjske majstorije! Nema kod nas podele na muško-ženske poslove, svi su poslovi moji. Šalim se! Jedva sam čekala zajednički život i sve mi kućne obaveze sad predstavljaju zadovoljstvo. Ne očekujem od Miloša da sprema, a on kao svaki muškarac ništa preterano i ne pomaže. Ma, ne tražim ja to od njega", rekla je tada Maja za pomenuti medij, dok se Miloš nije bunio na ovu njenu izjavu, već je objasnio da je zaposlio ženu koja je brinula o njihovom domu.

"U prethodnom stanu imao sam ženu koja ga je održavala, vodila računa o tome da sve bude čisto, pa sada dolazi i ovde", otkrio je tom prilikom Teodosić.

Umesto da odu pred oltar, Maja i Miloš raskinuli su veridbu 2013. godine. Šuškalo se da je razlog bila razdvojenost, budući da su nakon života u Grčkoj usledile promene na poslovnom planu za oboje, pa je Miloša put odveo u Moskvu, a Maju u Berlin.

Još jedna devojka sa kojom Miloš nije krio da je u ljubavi jeste Sofija Rajović. Ali, izgleda da naš sportista i nije ljubitelj obelodanjivanja informacija iz privatnog života, te je sa njom okončao vezu mesec dana pošto je ona na društvenim mrežama objavila zajedničku fotku. 

Teodosić i Sofija bili su kratko u vezi
Instagram 

Mediji su Teodosića povezivali i sa Anastasijom Ražnatović, ali to nikada nije bilo potvrđeno.

Anastasiju Ražnatović dovodili su u vezu sa Teodosićem.
Nemanja Nikolić/Kurir 

Pročitajte još: NAŠ NAJPOŽELJNIJI GLUMAC LJUBIO JE SVE SAME LEPOTICE ALI NIJEDNU NIJE HTEO DA OŽENI: Samo je jednu umalo odveo do oltara

Ljubavni život Jelisavete Orašanin

Pre nego što je upoznala Teodosića, ljubavni život Jelisavete Orašanin obeležila je dugogodišnja veza sa glumcem Vukom Kostićem. Par nije krio ljubav, a šuškalo se da će otići i pred oltar.

"Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome", rekao je svojevremeno Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić nekada.
Instagram 

Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

"Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića", rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika", pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić nekada su se voleli
Instagram 

"Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža", rekla je tada glumica. Međutim, odnos se ipak završio, a Jelisaveta je godinu dana nakon toga uplovila u odnos sa Teodosićem.

Osim Vuka Kostića, na listi Jelisavetinih bivših ljubavi su, kako se pisalo, i košarkaški trener Momir Gajić (inače bivši dečko pevačice Rade Manojlović) i maneken Dušan Šušnjar. Navodno je glumici u vezi sa Momirom smetalo što je još uvek čuvo uspomene sa bivšom.

"Jelisaveti je toliko stalo do Momira da sve čini kako bi bili zajedno. S obzirom na to da on radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakog dana se čuju po nekoliko puta, razmenjuju poruke, a oboje znaju gde se ko nalazi u bilo kom trenutku. Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom", rekao je neimenovani izvor za Kurir stars svojevremeno. Ipak, Jelisaveta je ubrzo sve demantovala putem društvenih mreža.

KURIR/Dragana Udovičić Pogledajte kako je Jelisaveta Orašanin izgledala nekad, a kako danas.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Jelisaveta Instagram/jagodenamagli

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!