Slavna glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić jedan su od najpopularnijih parova u Srbiji, a njihova ljubav i dan-danas je jaka baš kao i prvog dana. Zapravo, njihova priča nalik je romantičnim filmovima koje smo gledali, i inspiracija mnogima. 

Podsetimo, par se venčao 2017. godine, nakon kraće veze, a danas imaju i dvoje dece, Petru i Bogdana. Kako je i sama glumica istakla, veoma brzo su znali da su jedno za drugo. 

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin brzo su se uzeli.
screenshoot/instagram 

"On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", ispričala je jednom prilikom glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je veći deo njegove familije upoznala tek na svadbi.

"Kada su išle one zajedničke fotografije, desilo se da mi Miloš kaže: 'Ovo je moja tetka, moj brat', a ja: 'Drago mi je, ja sam Jelisaveta'".

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić vole se kao prvog dana.
Instagram 

Kako je ispričala, nijednog trenutka nije posumnjala u to da je Miloš onaj pravi, a kao kruna ljubavi rođeni su ćerka Petra i sin Bogdan.

"Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan, pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled", istakla je Jelisaveta.

Inače, iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na venčanju uzela samo Teodosić.

"Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak", rekla je Jelisaveta.

Bitka za potomstvo

Ipak, njihova bitka za potomstvo nije bila laka. Prvo dete, naslednicu Petru, dobili su 2019. godine uz pomoć vantelesne oplodnje, a put do potomstva nije bio lak.

"Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze. Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra", otkrila je u pomenutoj emisiji glumica, koja je nakon toga zatrudnela prirodnim putem i 2021. godine rodila i sina Bogdana.

"Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca", ispričala je na kraju.

Bonus video:

Jelisaveta Teodosić igra basket Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!