Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić danas uživa u skladnom braku sa lepom glumicom Jelisavetom Orašanin, a njihova ljubav i dan-danas je jaka baš kao i prvog dana.

Par se venčao 2017. godine, nakon kraće veze, a danas imaju i dvoje dece, Petru i Bogdana. Kako je i sama glumica istakla, veoma brzo su znali da su jedno za drugo.

Miloš je Jelisavetu oženio nakon 19 viđenja.
Instagram 

"On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju", ispričala je jednom prilikom glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je veći deo njegove familije upoznala tek na svadbi.

"Kada su išle one zajedničke fotografije, desilo se da mi Miloš kaže: 'Ovo je moja tetka, moj brat', a ja: 'Drago mi je, ja sam Jelisaveta'".

Kako je ispričala, nijednog trenutka nije posumnjala u to da je Miloš onaj pravi, a kao kruna ljubavi rođeni su ćerka Petra i sin Bogdan.

"Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan, pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled", istakla je Jelisaveta.

Jelisaveta Orašanin i dalje voli Teodosića kao prvog dana.
Instagram 

Međutim, mnogi su zaboravili da je Miloš pre Jelisavete bio u ozbiljnoj vezi sa jednom našom poznatom sportistkinjom, te da su u jednom trenutku bili čak i vereni. 

Reč je o odbojkašici Maji Ognjenović, sadašnjoj partnerki Danila Ikodinovića, a inače bivšeg supruga Nataše Bekvalac. 

Maja sa Danilom Ikodinovićem.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, a dve godine kasnije su se verili. Do tada su održavali vezu na daljinu, a onda su te 2010. godine otpočeli zajednički život u Grčkoj, gde su oboje imali profesionalne angažmane.

"Više uživamo jedno u drugom nego pre, ali znatnu razliku nismo osetili. Moja baba govorila je da se ljudi mnogo bolje upoznaju i zbliže kad pojedu kilogram soli, i to je sigurno istina, ali mi smo na početku. Do matičara još nismo stigli i svi nas nešto kritikuju jer smo kao to planirali za leto. Da li će biti na ovo leto ili u jesen, još uvek nemamo predstavu. Spremna sam da stavim tačku na svoju karijeru ako bi on rešio da ode u Ameriku, tu nema dileme, ja idem s njim. Ali ništa ne zavisi od nas. Miloša ugovor vezuje za Olimpijakos. On sam odlučuje sa svojim menadžerom, ja ga ne pitam ništa u vezi s njegovom karijerom i ne mešam se", rekla je Maja početkom 2011. godine za "Blic Puls".

Ona je tada priznala i da se u kuhinji nije dobro snalazila, kao i da o Miloša nije očekivala da joj pomaže u kućnim poslovima.

"Ne mislim da Miloš treba da se petlja po kuhinji. Živela sam sama, što sam pre spremala za sebe, sada ću za dvoje. Mada, ništa konkretno ne umem da skuvam. Nije to za pohvalu, možda će glupo zvučati, ali i nisam talenat za kuvanje. Ne mislim da je to krivica roditelja, jer sam kao treće dete bila mezimica, zaštićena, nisam imala preteranih dodira s kuhinjom. Jednostavno, nisam taj tip. Otvoreno vam kažem, ne volim da kuvam, ali zavoleću jednog dana. I nadam se da ću uživati u tome. Sada spremam samo doručak i jela za pet minuta. Ali savladaću ja sve te kuhinjske majstorije! Nema kod nas podele na muško-ženske poslove, svi su poslovi moji. Šalim se! Jedva sam čekala zajednički život i sve mi kućne obaveze sad predstavljaju zadovoljstvo. Ne očekujem od Miloša da sprema, a on kao svaki muškarac ništa preterano i ne pomaže. Ma, ne tražim ja to od njega", rekla je tada Maja za pomenuti medij, dok se Miloš nije bunio na ovu njenu izjavu, već je objasnio da je zaposlio ženu koja je brinula o njihovom domu.

"U prethodnom stanu imao sam ženu koja ga je održavala, vodila računa o tome da sve bude čisto, pa sada dolazi i ovde", otkrio je tom prilikom Teodosić.

Umesto da odu pred oltar, Maja i Miloš raskinuli su veridbu 2013. godine. Šuškalo se da je razlog bila razdvojenost, budući da su nakon života u Grčkoj usledile promene na poslovnom planu za oboje, pa je Miloša put odveo u Moskvu, a Maju u Berlin. Raskid je gotovo bio neminovan, ali se na kraju sve dobro završilo jer je Miloš pronašao sreću kraj Jelisavete, a Maja u braku sa Danilom.

Bonus video:

Jelisaveta Orašanin Instagram/jagodenamagli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!