Nekada proslavljeni sportista Danilo Ikodinović svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti. 

Podsetimo, Danilo je od 2016. godine u braku sa Majom Ognjenović, a prethodno su bili u vezi više od tri godine. Njihova ljubav je danas jedna od najstabilnijih na domaćoj sceni, i čini se da je jača iz dana u dan, a svoju intimu ljubomorno čuvaju od svih. 

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović su u skladnoj vezi.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Pre nje, Danilo je bio u braku sa proslavljenom pevačicom Natašom Bekvalac koja mu je i rodila ćerku Hanu. Inače, Natašu je tajno oženio 2005. godine nakon povratka iz Montreala, gde je tada naša reprezentacija na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. 

Nažalost, njihov brak nije opstao, a stvari su se dodatno zakomplikovale nakon nesreće iz koje je Danilo jedva izvukao živu glavu. 

Danilo Ikodinović i Nataša su danas u korektnim odnosima.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Iako su Nataša i Danilo danas u korektnim odnosima, iza njih su godine i godine turbulencija i javnih svađa. Pred kraj braka uveliko se pričalo o prevari. Iako se pomislilo da će nesreća učvrstiti njihovu ljubav, ispostavilo se da je navodno sve puklo zbog, kako se tada navodilo, atraktivne stomatološke sestre iz Novog Sada, Milice Dražin. 

Danilo Ikodinović je imao jedan brak iza sebe.
Milos Tesic/ATAImages 

Srećom, Danilo je kasnije pronašao ljubav sa našom proslavljenom sportistkinjom Majom Ognjenović, a par za sada nema dece. Međutim, mnogi ne znaju da je nekada zlatni vaterpolista imao još jedan brak u kojem je dobio ćerku. 

Njegova prva supruga Anja je prava misterija za javnost, a par je bio zajedno pre njegovog braka sa Natašom. 

Anja se za Daču udala 2000. godine i podarila mu ćerku Andreu, koja je sada već odrasla devojka. Ipak, ovaj brak nije dugo potrajao, a Dača i Anja razveli su se 2003. godine.

O prvoj ženi Dača je do sada samo jednom govorio, kada se o njegovom razvodu od Nataše Bekvalac neprekidno pisalo:

- Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju taj je i dobije - rekao je tada za domaće medije Danilo.

Na mrežama se može naći samo jedna navodna fotografija njegove bvše supruge Anje, i ako je to zaista ona, zaista možemo samo da potvrdimo Danilove reči i da se složimo da je žena zaista prelepa.

Bonus video:

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!