Proslavljeni model srpskog porekla Koko Ostin, pojavila se u školi ćerke Šanel u društvu supruga Ajs Tija što je mnoge iznenadilo. 

Povod je bio Dan roditelja, što čuvena starleta i reper nisu želeli da propuste, te su pozirali kraj 8-godišnjakinje i njenih crteža. 

Koko i Ajs Ti nisu skrivali ponos zbog svoje naslednice, a malena Šanel koja trenutno ide u drugi razred, sve vreme se osmehivala na fotografijama koje je objavila njena mama.

Mnogima nije promaklo da su i Koko i Šanel bile u ružičastom, odnosno da su slično obučene, što su brojni pratioci pohvalili, naročito jer je poznato da je slavna starleta češće u provokativnim izdanjima, nevezano za to kakva je prilika u pitanju. 

Ipak, ovog puta, u školu je došla u punk kardiganu, pristojna i zakopčana do grla. No, i pored toga, komentati nisu izostali. 

Sa jedne strane, mnogi su je pohvalili jer se "upristojila", a moglo se pročitati i da su sjajni roditelji Šanel. 

Sa druge strane, ima i onih koji su ubeđeni da je učiteljima Šanel neprijatno jer je poznato da je Koko veoma eksplicitna na svojim fotografijama, čak i kada se slika sa ćerkom. 

Koko Ostin sa ćerkom.
pritnscreen/instagram 

Tako se u više navrata našla na meti kritika jer se slikala u minijaturnim kupaćim kostimima pored Šanel, kao i jer ju je učila svojevremeno da tverkuje

Pročitajte još: PRVA SRPKINJA KOJA JE USPELA U HOLIVUDU NE PRESTAJE DA PROVOCIRA GOLOTINJOM: Kažu joj da ćuti odakle je, da nas ne bruka

Koko su u prošlosti i kritikovali jer je ćerku sa jedne strane dojila do gotovo šeste godine, a onda joj davala da nadogradi nokte. Haos je izazvao i snimak gde ćerku kupa u sudoperi.

Koko Ostin u sudoperi.
Instagram 

U prošlosti ju je vodila i na snimanja na kojima je bila potpuno naga, ali joj je i dozvoljavala da učestvuje u igricama sa alkoholom.

Koko Ostin ćerku vodi svuda sa sobom.
printscreen/instagram 

Inače, Koko i Ajs Ti će uskoro dobiti svoj novi rijaliti, u kojem će fokus biti upravo na njihovoj ćerki, te nije isključeno da ćemo u budućnosti videti još problematičnih situacija.

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Koko Ostin kupa dete u sudoperi TikTok/ coco

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!