Slavna starleta srpskog porekla Koko Ostin dugo se nije mogla videti ni na jednom javnom događaju. Čak je i na mrežama manje aktivna na način na koji su ljudi navikli, odnosno deli daleko kulturniji sadržaj nego inače, što je mnoge iznenadilo. Ovo se pogotovo odnosi na odnos sa 6-godišnjom ćerkom koji je mnogo puta šokirao javnost. 

Tako ju je u prošlosti učila da tverkuje, a da ne govorimo o tome što ju je do skoro dojila iako devojčica ima 6 godina.

Koko uči ćerku da tverkuje.
printscreen/instagram 

Čudne roditeljske metode njeno su drugo ime, te nema problem da pred ćerkom šeta gole pozadine, ili pak oskudno odevena, da je vozi u kolicima koja su za decu manjeg uzrasta, a da joj sa druge strane dozvoljava da nadogradi nokte kakve ne nose čak ni odrasli.

Vrhunac je bio kada je ćerki dopustila da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu", "Molim te, ćuti da si Srpkinja, nemoj da nas sramotiš, misliće da smo svi ludi"... samo je delić koji se tada mogao pročitati.

Koko Ostin kupa ćerku u sudoperi.
Instagram 

Iako se tada Koko grčevito branila, čini se da je tokom narednog perioda ipak promenila pristup, te da svoju devojčicu sada odgaja kako treba. Ona sada radi sve što i njeni vršnjaci, što su brojni fanovi Ostinove pozdravili. 

Doduše, Koko i dalje nema problem da provokativno pozira pred njoj, ali "golotinja" je od samog početka bila njen zaštitni znak, a malena Šanel je još kao beba bila na eksplicitnim snimanjima svoje majke. 

Podsetimo, Koko, kojoj je pravo ime Nikol Natali Ostin rođena je 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe. Udata je za repera Ajs Tija, koji joj je bio odskočna daska, a njene ogromne obline su te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

Koko i Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu. Njenih filmova gotovo retko ko može da se seti, ali imali ste priliku da je vidite u spotovima njenog supruga, ali i u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Bonus video:

BILA NAJLEPŠA SRPKINJA I SKANDAL MAJSTOR Okitila se krunom od 5.000 € pa nestala s njom! Evo kako sad Nikolina izgleda i šta radi Instagram