Koko Ostin, supruga čuvenog repera i glumca Ajs Tija, ponovo je uspela da šokira javnost. Naime, kao da nije bilo dovoljno u prošlosti to što ju je učila da tverkuje, ili to što je doji iako ima 6 godina, već je u nekoliko navrata pokazala i više nego čudne roditeljske metode.

Tako nema problem da pred ćerkom šeta gole pozadine, ili pak oskudno odevena, da je vozi u kolicima koja su za decu manjeg uzrasta, a da joj sa druge strane dozvoljava da nadogradi nokte kakve ne nose čak ni odrasli.

Koko Ostin šokira ponašanjem sa ćerkom.
pritnscreen/instagram 

Sada je otišla korak dalje i dopustila joj da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

Ćerka Koko Ostin kupa se u sudoperi.
Instagram 

"Sudopera je najlakši način kada želite da budete brzi", napisala je Koko u opisu videa dok su se spremali za Patricia Fields fashion show.

Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju negativni komentari na konto onoga što je najpoznatija Srpkinja dozvolila svom detetu, a neki su više nego negativno komentarisali njen postupak.

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Koko Ostin smatra da je najbrže dete okupati u sudoperi.
Instagram 

Ipak, bilo je i onih kojima se ideja dopala: "Ovo je super način jer te ne bole leđa od saginjanja", "Sad mi je jasno zašto imaš tako duboku sudoperu, sjajna ideja", "Praktično i brzo, dopada mi se", branili su pojedinci Srpkinju.

Naravno, i sama Koko u jednom trenutku se osvrnula na reči koje su joj uputili pratioci. "Vau i još jednom vau! Idemo ponovo!", započela je Ostinova nakon kritika. "To što sam moju devojčicu okupala u sudoperi je postalo viralno? Ljudi, već morate da znate da sam ja nekonvencionalna majka", nastavila je. "Radim ono šta mi se radi i šta mi je lakše. Neki od vas bolje da nauče nešto od mene nego što me ponižavate", uzvratila je žestoko na Tviteru.

Naravno, sukob fanova samo se preselio na ovu mrežu gde se i dalje raspravlja da li je Koko postupila kako treba ili ne. Šta vi kažete, da li treba raditi ovakve stvari? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, a u nastavku pogledajte još fotografija najpoznatije Srpkinje i njene ćerke.

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!