Činjenica je da brak Koko Ostin i repera Ajs Tija važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu, međutim, međutim, teško da bi svako iskoristio njeihov "recept" za srećnu vezu.

Naime, poznato je da među supružnicima nema ljubomore, te da često jedno drugome dozvoljavaju i one stvari koje niko drugi ne bi, a upravo je o tome progovorio nedavno jedan od reperovih najboljih prijatelja, pevač Ne-Yo. 

NeYo je ispričao situaciju sa Koko Ostin.
Shutterstock 

On je ispričao jednu situaciju sa zabave povodom Noći veštica kada je video 43-godišnju glumicu i starletu u pripijenom, seksi kostimu. Tada je rešio da njenom mužu prizna svoju veliku želju - zatražio mu je da strasno dodirne pozadinu bujne plavuše.

Koko ostin provocira oblinama svako malo.
Felipe Ramales / Splash / Profimedia 

"Imajte na umu da sam u tom trenutku popio već nekoliko pića. Dakle, prišao sam mu i rekao: "Brate, uz dužno poštovanje, uh, već veoma dugo želim da dohvatim tvoju ženu Koko za d**e"", ispričao je Ne-Yo.

"Znaš šta? Ja sam tim muškarca koji će to da ti dopusti", navodno mu je odgovorio Ajs-Ti, nakon čega je pozvao Koko, pa joj šapnuo šta njihov prijatelj želi da uradi.

"Pogledala je u muža i nasmešila se, zatim je pogledala u mene i nasmešila se, a onda se okrenula, nagnula se i ja sam je zgrabio koliko god sam mogao. Kad smo završili, nastavili smo da pijemo i družimo se celo veče", ispričao je pevač.

Ovako nešto ne treba da čudi s obzirom da je Koko poznata kao neko ko se ne libi da svako malo pokazuje raskošne obline. Ona se čak zbog toga našla i na udaru kritika jer svojoj ćerki Paris daje loš primer. Koko naime nema problem da pozira u mikro tangama pored svoje mezimice, a već ju je i naučila da tverkuje. 

koko ostin uči ćerku da tverkuje.
printscreen/instagram 

Takođe, Koko je iznenadila sve i kada je otkrila da je svoju petogodišnju ćerku dojila do pre par meseci, dok joj sa druge strane dozvoljava da nosi visoke potpetice, vozi je u kolicima kada se umori i daje joj da nadograđuje nokte.

Inače, Koko ili ili Nikol Natali Ostin - kako zapravo glasi njeno pravo ime, rođena je u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi. Zanimljivo je i da je sama nekoliko puta u javnosti akcentovala da ima naše korene, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!