Koko Ostin i reper Ajs Ti imali su poseban razlog za slavlje. Njihova devojčica proslavila je osmi rođendan, a ponosni roditelji nisu skrivali sreću i javno su joj se obratili nežnim porukama, u isti mah priznavši i da su pomalo tužni jer tako brzo odrasta. 

Slavna Srpkinja podelila je fotografiju svoje mezimice koja je pozirala sa velikim osmehom na licu u nežnoj ružičastoj haljini. 

"Tako sam srećna i tužna danas... Šanel puni 8!! Da li da plačem ili da se smejem? Ne znam... Sećam se kao juče kada mi je bila u stomaku. Toliko sam ponosna što je postala tako draga i prelepa devojčica", napisala je Koko na Instagramu i dodala: "Volim te tako mnogo! Neverovatno je koliko ljubavi možeš da imaš za tako malo ljudsko stvorenje".

Slavni reper i zvezda serije "The Law and Order: SVU" Ajs Ti, takođe se obratio svojoj ćerki Šanel Nikol, ali na X-u. Pored rođendanskih želja, podelio je i fotografije na kojima je sa svojom mezimicom tokom svih ovih godina.

"Srećan rođendan Šanel. Danas imaš 8 godina. Vau, proletelo je tako brzo", napisao je.

Slavni roditelji nisu skrivali ponos zbog njihove naslednice koju često i pokazuju na mrežama. To se posebno odnosi na mamu Koko Ostin, koja se do sada u nekoliko navrata našla i na meti kritika zbog onoga što radi sa njom. 

Tako ju je, još dok je Šanel bila beba, slavna Srpkinja dovodila na neka izuzetno provokativna snimanja, učila je da tverkuje, i slično, no to nije bilo sve.

Koko Ostin je učila ćerku da tverkuje.
printscreen/instagram 

Kako je sama priznala, na sve to ju je i dojila do gotovo šeste godine, a u isti mah joj davala da nadograđuje nokte, da se šminka i slično.

Koko pred naslednicom često šeta u veoma oskudnim izdanjima, a kako je devojčica već počela da usvaja neke obrasce ponašanja od svoje majke, mnogi smatraju da sve to samo može da naškodi maloj Šanel na duže staze.

Vrhunac je bio kada je ćerki dopustila da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

Koko Ostin dozvoljava ćerki da se kupa u sudoperi.
Instagram 

Pročitajte još: PRVA SRPKINJA KOJA JE USPELA U HOLIVUDU NE PRESTAJE DA PROVOCIRA GOLOTINJOM: Kažu joj da ćuti odakle je, da nas ne bruka

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu", "Molim te, ćuti da si Srpkinja, nemoj da nas sramotiš, misliće da smo svi ludi"... samo je delić koji se tada mogao pročitati.

Podsetimo, Koko, kojoj je pravo ime Nikol Natali Ostin rođena je 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe.

Udata je za repera Ajs Tija, koji joj je bio odskočna daska, a njene ogromne obline su te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

Koko i Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu. Njenih filmova gotovo retko ko može da se seti, ali imali ste priliku da je vidite u spotovima njenog supruga, ali i u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Koko Ostin kupa dete u sudoperi TikTok/ coco

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!