Skandalozna Srpkinja Koko Ostin koja je jedna od prvih starleta u Holivudu ponovo je uspela da uzburka strasti i to za Noć veštica. Plavuša zanosnih oblina pojavila se na jednoj zabavi sa suprugom Ajs Tijem, reperom i glumcem, a njeno izdanje malo koga je moglo da ostavi ravnodušnog. 

Koko i Ajs bili tipični gangsterski par iz dvadesetih, a na pitanje kako komentariše kostim svoje supruge, reper je rekao: "Pa, ona se ovako oblači svaki dan"

Starleta je ovom prilikom nosila usku belu košulju, tregere i tanga veš sa visokim strukom i tregerima, a fotografima je ponosno pokazivala svoju pozadinu koja je jedna od najvećih u Holivudu. 

Koko Ostin i Ajs Ti na Noći veštica.
instagram/coco 

Očekivano, njen kostim, kao i ponašanje u istom, što se posebno videlo na pojedinim storijima koje je podelila, nije se dopalo mnogima, a odgovor Ajs Tija samo je bila kap koja je prelila čašu. Razlog je to što par ima ćerku Šanel koja ima samo 7 godina, a koja imitira majku u svemu zbog čega je Koko već bila na meti kritika zbog pojedinih postupaka. 

Koko i Ajs ti na proslavi Noći veštica.
instagram/coco 

Tako ju je, još dok je Šanel bila beba, slavna Srpkinja dovodila na neka izuzetno provokativna snimanja, učila je da tverkuje, i slično, no to nije bilo sve.

Kako je sama priznala, na sve to ju je i dojila do četvrte godine, a u isti mah joj davala da nadograđuje nokte, da se šminka i slično.

Koko Ostin sa ćerkom Šanel.
pritnscreen/instagram 

Koko pred naslednicom često šeta u veoma oskudnim izdanjima, a kako je devojčica već počela da usvaja neke obrasce ponašanja od svoje majke, mnogi smatraju da sve to samo može da naškodi maloj Šanel na duže staze. 

Vrhunac je bio kada je ćerki dopustila da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

Koko Ostin kupa ćerku u sudoperi.
Instagram 

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu", "Molim te, ćuti da si Srpkinja, nemoj da nas sramotiš, misliće da smo svi ludi"... samo je delić koji se tada mogao pročitati.

Ponašanje na Halloween žurki nije pomoglo kritikama, jer je Koko sve vreme pokazivala grudi i zadnjicu, a činilo se da to nije ni najmanje smetalo njenom suprugu repreru. Naprotiv.

Podsetimo, Koko, kojoj je pravo ime Nikol Natali Ostin rođena je 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe. Udata je za repera Ajs Tija, koji joj je bio odskočna daska, a njene ogromne obline su te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

Koko i Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu. Njenih filmova gotovo retko ko može da se seti, ali imali ste priliku da je vidite u spotovima njenog supruga, ali i u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Pročitajte još: SLAVNA SRPKINJA DOJI 6-GODIŠNJU ĆERKU Uči je da tverkuje, vodi na nadogradnju noktiju, a onda je vozi u kolicima za bebe

Bonus video:

Srpkinja radi na Aljasci TikTok/iva_pink_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!