Slavna starleta Koko Ostin koja ima srpske korene i njen suprug, reper i glumac Ajs Ti, dobiće ponovo svoj rijaliti šou nakon 11 godina pauze. 

Ovako nešto nije iznenađujuće ako se uzme u obzir da reper več 20 godina igra u seriji "Law and Order", zbog čega je dobio i posebno priznanje, a da je njegova supruga sve češće u žiži javnosti zbog skandaloznih poteza. 

Sada će gledaoci moći da vide "behind the scenes" trenutaka iz života slavnog para, a sam koncept neće se previše razlikovati od njihovog prvog rijalitija "Ice Loves Coco" koji je emitovan od juna 2011. do januara 2013. godine, s tim što će se sada pojavljivati i njihova 8-godišnja ćerka Šanel.

"Razvijaju rijaliti pod nazivom "Koko voli Šanel"... Ja sam kao sporedni lik tu, ali to je zabavni program, to je šou sa ljubavlju", rekao je Ajs Ti o projektu.. "Radi se o Koko i njenim 'devojkama'. Sve imaju decu, to je kao emisija sa mamama, ali je smešno", dodao je.

Inače, Šanel je već na putu da postane zvezda poput njenih slavnih roditelja s obzirom da je potpisala ugovor sa agencijom za mlade talente, Zuri. Zbog toga je i njena slavna majka Koko stavila sopstvenu karijeru na "hold", kako bi mogla da ćerki bude neka vrsta ko-menadžera. 

Koko Ostin je više puta bila na meti kritika zbog ćerke.
pritnscreen/instagram 

Međutim, ova vest nije naišla na odobravanje javnosti. Iako je bilo onih koji jedva čekaju šou svesni da od Koko mogu svašta da očekuju, daleko su glasni oni koji smatraju da će ovako nešto najviše naškoditi maloj Šanel koja već ima iskrivljenu sliku o tome kako funkcioniše ne samo Holivud, već i svet.

Setimo se samo da ju je Koko nosila još kao bebu na svoja seksi snimanja na kojima se skidala. Takođe, svoju ćerku je dojila do skoro šeste godine, dozvoljavala da nadogradi nokte sa 4, ali i učila da tverkuje. 

Koko uči ćerku da tverkuje.
printscreen/instagram 

Pred Šanel često šeta u vulgarnim kupaćim kostimima koji gotovo ništa ne prekrivaju, a neretko su i majka i ćerka u matchy-matchy izdanjima. 

Koko Ostin je često u istim kupaćim kostimima kao ćerka.
pritnscreen/instagram 

Pročitajte još: SRPKINJA KOJU CEO HOLIVUD ZNA: Sa OVIM slavnim pevačem je već 20 godina, a svet se ZGRAŽAVA kako vaspitava ćerku

Šanel je vozila u kolicima i kad je imala 5 godina, a često je kupa i u sudoperi. Nedavno je izazvala haos zbog toga što joj je dozvolila da učestvuje u igri sa alkoholom "beer pong", te su ljudi već sada zgroženi i pri samoj pomisli šta će Koko prikazati u predstojećem rijalitiju. 

Jedno je sigurno - skandala neće manjkati, a nije isključeno ni da će se cancel kultura postarati da šou prestane da se emituje ukoliko se Koko nastavi po starom, s obzirom da je situacija potpuno drugačija nego pre desetak godina kada je mnogo toga moglo da prođe kao "normalno". 

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Koko Ostin kupa dete u sudoperi TikTok/ coco

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!