Skandalozna Srpkinja Koko Ostin koja je jedna od prvih starleta u Holivudu ponovo je napravila haos na mrežama i to kada je objavila svoje stare fotografije. 

Ona je uspomenu iz mladosti iskoristila da bi čestitala rođendan svom prijatelju, a njeni pratioci nisu mogli da veruju kako je Nikol Natali, kako joj je pravo ime, izgledala kada je bila tinejdžetka.

Duge smeđe kose, tanane građe... ljupka lepotica sa fotografije nije ni nalik današnjoj Koko koja raskošnim oblinama često i prelazi granice dobrog ukusa. 

Na mrežama se zapravo može naći samo par fotografija iz rane mladosti, kada je tek počinjala da se bavi modelingom, pre operacija, filera i botoksa.

Međutim, ta vremena davno su iza nje, a Koko je veoma brzo počela da menja svoje telo intervencijama koje je, doduše, dobro unovčila skidajući se.

Kada je upoznala repera Ajs Tija, već je prilično popunila poprsje, iako je kasnije grudi uvećavala nekoliko puta što se čini da njemu ni najmanje ne smeta. 

No, operacije su i najmanji problem kada je reč o slavnoj starleti koliko njeno provokativno ponašanje koje nije pod "ručnom" iako ima 8-godišnju ćerku Šanel koja je u svemu kopira. 

Tako ju je, još dok je Šanel bila beba, slavna Srpkinja dovodila na neka izuzetno provokativna snimanja, učila je da tverkuje, i slično, no to nije bilo sve.

Kako je sama priznala, na sve to ju je i dojila do četvrte godine, a u isti mah joj davala da nadograđuje nokte, da se šminka i slično.

Koko Ostin sa ćerkom.
pritnscreen/instagram 

Koko pred naslednicom često šeta u veoma oskudnim izdanjima, a kako je devojčica već počela da usvaja neke obrasce ponašanja od svoje majke, mnogi smatraju da sve to samo može da naškodi maloj Šanel na duže staze.

Vrhunac je bio kada je ćerki dopustila da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu", "Molim te, ćuti da si Srpkinja, nemoj da nas sramotiš, misliće da smo svi ludi"... samo je delić koji se tada mogao pročitati.

Ipak, Ostin, kojoj su deda i baba rodom iz Srbije nikada nije reagovala na kritike već i dalje radi po svom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u  nastavku.

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Koko Ostin kupa dete u sudoperi TikTok/ coco

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!