Šeron Stoun je konačno odlučila da progovori o svom iskustvu sa snimanja filma "Silver" koji je svojevremeno bio veliki hit i u Srbiji, te da otkrije ime osobe koja ju je terala da ima odnose sa kolegom, a sve kako bi na ekranu bila "bolja hemija". 

Reč je o producentu Robertu Evansu koji je mislio da je dovoljno da mu u filmu glumi Stoun da bi bio popularan. 

"Očekivali su da ću kući doneti još jedan veliki hit i dali su mi odobrenje za kasting i dali su mi sva odobrenja, ali kad je došlo vreme da to učinim, rekli su mi da je to dogovor iz sujete i nisam mogla da dobijem svoja odobrenja", rekla je u podkastu Šeron Stoun koja je pre pomenutog filma glumila u "Niskim Strastima". Nastavila je: "Zatim su počeli da mene krive za svoje greške, a napravili su strašne greške u načinu na koji su angažovali redutelje i glumce".

Rekla je da ju je Evans pozvao u svoju kancelariju i izneo zahtev da ona spava sa Vilijamom Boldvinom, mimo seta.

šeron Stoun je otkrila istinu o snimanju filma Silver.
Ralph / Pacific coast news / Profimedia 

"Imao je vrlo niske kauče iz sedamdesetih, osamdesetih, tako da ja zapravo sedim na podu, a trebalo je da budem na snimanju. A on trči po svojoj kanceraliji sa sunčanim naočarama i objašnjava mi da je spavao sa Avom Gardner i da bi ja trebalo da spavam sa Bilijem Bodvinom jer ako spavam sa njim, Bilijeva gluma biće bolja. I trebalo je da Bili bolje glumi jer bi to bio problem."

"Kad bih ja mogla da spavam sa Bilijem, onda bismo imali hemiju na ekranu, i ako bih samo ja imala se*s sa njim, to bi spasilo film! I pravi problem sa filmom sam bila ja, jer sam bila tako napeta, i tako drugačija od prave glumice koja bi samo spavala sa glavnim glumcem i vratila stvari na pravi put", istakla je ona.

Međutim, njene reči udarile su sa sujetu Bilija Boldvina, za kog čitav svet smatra da je "najmanje talentovan" od sve Boldvin braće i koji danas nema karijeru. Umesto da podrži koleginicu i osudi Evansa, on je "udario" na Stoun.

"Nisam siguran zašto Šeron Stoun nastavlja da priča o meni i posle svih ovih godina? Je li još uvek zaljubljena u mene ili je i dalje povređena nakon svih ovih godina jer sam odbio njeno udvaranje?", napisao je Boldvin.

"Da li je rekla svojoj drugarici Dženis Dikinson, dan nakon što sam odradio testiranje za film i naleteo na njih dve na našem letu nazad za Njujork, 'Nateraću ga da toliko 'odlepi' za mnom, da će mu se vrteti u glavi'", rekao je Boldvin.

On je dalje istakao da zna o Šeron Stoun stvari koje ona ne bi želela da javnost čuje.

"Znam o njoj toliko prljavih stvari da je ona ta kojoj bi se zavrtelo u glavi, ali sam sve ovo vreme ćutao", kaže glumac.

"Pitam se da li da napišem knjigu i ispričam mnogo, mnogo uznemirujućih, nastranih i neprofesionalnih priča o Šeron? To bi moglo da bude zabavno", rekao je on polupreteći.

Bil boldvin je najmanje talentovan od sve braće.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Pročitajte još: GLEDAMO U NOVE SLIKE SLAVNE GLUMICE I NE VERUJEMO DA IMA 66: Skinula se u kupaći, pokazala telo za 10 i ovo je za BRAVO!

Šeron Stoun još uvek nije odgovorila na ove komentare, ali je Dženis Dikinson preko svojih predstavnika za medije negirala da je vodila pomenuti razgovor sa zvezdom "Niskih strasti".

Dženis Dikinson demantovala je Boldvina.
Shutterstock 

"Koliko se sećam, Šeron mi nikada nije rekla tako nešto. Nisam sigurna zašto je Bili Boldvin to spomenuo. Oboje ih obožavam, ali to se nikada nije dogodilo", istakla je.

Robert Evans, kog Šeron Stoun optužuje da joj je sugerisao da stvarno bude intimna s Evansom, preminuo je 2019. godine.

Glumica je ovu situaciju pomenula i u svojim memoarima 2021, ali tada nije imenovala glumca s kojim joj je predlagano da spava.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!