Šeron Stoun nedavno je sve iznenadila priznanjem da ima profil na Tinderu. Ova informacija šokirala je njene obožavatelje među kojima i te kako ima i onih koji su na pomenutoj aplikaciji, a koji su sada saznali da ukoliko vide njeno ime, velike su šanse da je to zapravo zaista Šeron Stoun. 

Svoj potez jednostavno je obrazložila. "Ove godine želim da se zaljubim. Zato sam otvorila Tinder", rekla je glumica za The Times koji su potom dodali, "kako je holivudska zvezda svojevremeno svrstana među '50 najlepših ljudi na svetu', pomislilo bi se da joj neće nedostajati udvarača. Ali izgleda da je borba stvarna, čak i za nju."⁠

Ipak, lepota nije merilo uspešnosti, naročito kada je ljubav u pitanju. Pogledajte samo holivudsku scenu u kojoj su razvodi češći nego venčanja, a "happy end" je takoreći misaona imenica. 

I Šeron je jedna od onih koja se u vezama žestoko napatila, iako je lepo videti da ne gubi nadu da će pronaći "onog pravog". 

Šeron Stoun želi da se zaljubi u 2024.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od 1984. do 1987. bila je u braku sa Majklom Grinburgom, a od 1998. do 2004. sa Filom Bronstinom.

Bila je verena za Boba Vagnera između 1994. i 1995. a u prošlosti je ljubila Anđela Bofu, Rika Foksa, Dejvida DeLuisa, Martina Miku, Krega Fergusona, Kristijana Slejtera, Dejvida Duhovnija, Džeka Nikolsona, i mnoge druge slavne frajere. Postojali su navodi čak i da je ljubila nekadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona. Naravno, sve to ostalo je u domenu tračeva. 

Međutim, fatalna glumica i pored svoje lepote ipak nije našla pravu sreću ni sa jednim od pomenutih frajera. U jednom trenutku je dala šansu i mlađim muškarcima, a sve u nadi da će se usrećiti, no, to ju je umalo skupo koštalo.

Tako je svojevremeno za Vogue Arabia ispričala za vezu sa mladićem koji se "polomio dok je nije smuvao", da bi je potom pitao da li bi radila botoks. Šeron je izjavila kako bi verovatno i za njen i za njegov ego bilo dobro kad bi ubrizgala botoks, ali ona to ne želi i nakon toga njihova veza se raspala.

Pročitajte još: IMALA JE 9 POBAČAJA, A HIRURG JOJ JE NA PREVARU UGRADIO SILIKONE: Botoks odbija nakon moždanog udara, a sad ima i TUMOR

Šeron inače nije želela da otkriva s kojim partnerom joj se ovo desilo, ali je rekla kako ga je nakon toga videla samo još jednom i da više nije bio zainteresovan za nju.

- Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda se lako nađe put do izlaza - izjavila je glumica tada.

Podsetimo, Šeron je odustala od bilo kakvih kozmetičkih intervencija nakon što je zbog anurizme koja ju je skoro ubila, pretrpela dug period oporavka i komplikovanu operaciju koja je trajala sedam sati.

- Smatram da mogu da govorim u ime velikog broja žena kad kažem da se svi čini tako da se mi osećamo potlačeno i nesigurno u ovom svetu. Ja osećam da je ovo najuzbudljiviji i najkreativniji period mog života, nikad nisam bila ovoliko srećna - rekla je tada glumica, a mi se nadamo da će sada konačno upoznati nekoga ko će je oboriti s nogu, umesto da je tera da izgleda mlađe samo da bi udovoljila nečijem egu.

screenshoot youtube, - / The Photo One / Profimedia Slavna glumica je imala težak život.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!