Da je život nekome majka, a nekom maćeha najbolje pokazuju nove fotografije slavne glumice Šeron Stoun koja iako je bila nenašminkana, i u prilično ležernom izdanju i dalje "grmi" koliko dobro izgleda.

Holivudska zvezda uslikana je na aerodromu u braon kožnom odelu koje je istaklo njen uzak struk kao u devojke u dvadesetim, a njeno lice izgledalo je sveže i odmorno iako je iza nje bio dug put.

Šeron Stoun na aerodromu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Stoun se nasmejala paparacima, a njena energija nije mogla biti neprimećena te je privukla poglede svih okupljenih na milanskom aerodromu. 

To samo još jednom potvrđuje da energija i harizma nemaju nikakve veze sa godinama, a baš zbog pozitivnog stava prema životu, i pored svega što je prošla, glumica izgleda makar 2 decenije mlađe. Ako se uzme u obzir da Šeron Stoun ne koristi botoks ni filere, već samo gleda da vodi računa o svojoj koži, jasno je zašto komentarišemo - daj bože da svi izgledamo i upola kao Šeron sa 65. 

ŠEron Stoun blista.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumica nema problem da pozira u dvodelnom kupaćem kostimu, odnosno da pokaže malo "kože", i jasno je da se dobro oseća u svom telu, što mnogi primećuju i pozitivno komentarišu.

Ljudi se često šale da je pronašla eliksir mladosti, a dovoljno je da pogledate njene fotografije pa da vam bude jasno zašto se to misli.

Takođe, u prošlosti joj nije bilo strano ni da pozira u toplesu i zaista je lepo videti da postoje oni koji iznova i iznova dokazuju da život nije gotov nakon 40. kako pojedinci misle, te da možete da uživate u svom telu i u poznijim godinama.

Zašto Šeron prirodno stari?

Iako ima i onih koji smatraju da je za izgled glumice zaslužna plastična hirurgija, istina je da je sa svim tim Šeron odavno prestala. Tako je svojevremeno priznala da joj je hirurg ugradio silikonske implante bez njenog odobrenja, nakon što je otišla da joj izvade dobroćudne tumore u grudima.

"Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a lekar je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova", napisala je glumica svojevremeno u svojoj biografiji.

Takođe, otkrila je i da je nakon moždanog udara prestala da koristi filere i botoks, te da je danas zagovornica prirodnog starenja, zbog čega ju je jedan bivši partner ostavio. 

ŠEron Stoun više ne koristi botoks niti filere.
JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

"Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda se lako nađe put do izlaza", izjavila je glumica koja je tek pre godinu dana progovorila i o svemu, a mi samo možemo da kažemo bravo, bravo i još jednom BRAVO!

Bonus video:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!