Jedna od najlepših žena u Holivudu i svojevremeno možda i najfatalnija ponovo je podigla prašinu na mrežama. Šeron Stoun fotografisala se u jednodelnom kupaćem kostimu, a dovoljan je jedan pogled na fotografiju da kažete "bravo" i "svaka čast". 

Slavna glumica možda ima 66, ali i dalje joj na liniji zavide i mnogo mlađe, a pored svega toga, njen mladalački duh je ono što definitivno oduševljava možda i više nego njena lepota.

Sa širokim osmehom i minimumom šminke, iako nije isključeno i da je filter u pitanju, Šeron je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a komplimenti ispod njene objave samo su se ređali.

"Kakva kraljica", "Da li je moguće da tako izgledaš", "Šta ova žena radi pa ovako izgleda", "Ja ne verujem šta vidim", "Obožavam te", samo je delić koji se mogao pročitati ispod objave koja je za kratko vreme dobila preko 83.000 lajkova.

Šeron Stoun nema problem da se skine u kupaći.
Instagram 

Inače, Šeron je i pre nešto više od mesec dana objavila fotografiju, ali u dvodelnom kupaćem kostimu, i tada su se ljudi šalili da je definitivno pronašla "eliksir mladosti". 

Takođe, u prošlosti joj nije bilo strano ni da pozira u toplesu i zaista je lepo videti da postoje oni koji iznova i iznova dokazuju da život nije gotov nakon 40. kako pojedinci misle, te da možete da uživate u svom telu i u poznijim godinama.

Bravo Šeron!

Bonus video:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!