Slavna glumica Šeron Stoun jednom fotografijom uspela je da sruši internet. Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu i jedino što bilo ko može da joj kaže je: svaka čast!

Lepa glumica koja i u 66. oduzima dah izgledom pokazala je izvajan struk i zategnute noge, kao i bujne grudi, a mnogi su saglasni da proslavljeno ime Holivuda izgleda daleko mlađe nego što jeste. 

"Spremna za leto", napisala je Šeron u opisu, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo su se smenjivali. 

"Kraljica", "Izgledaš kao milion dolara", "Odavno nisam videla nekog da ovoliko zrači mladalačkom energijom", "Ovako treba živeti", "Kakva linija, wow!"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Šeron Stoun nema problem da pozira u kupaćem.
Instagram 

No, naravno, bilo je i onih koji su mišljenja da ovoj fotografiji nije mesto na internetu. 

"Volim Šeron, ali zašto sam ovo morala da vidim", "Zadnjica ti se malo izduvala", "Ne, nisi spremna za leto", "Zašto imaš potrebu da se slikaš kao današnje klinke", "Niko ne treba da vidi ovo. Šta je ovo? Kada su te poslednji put stvarno dobro istukli? Ovo nije seksi i još gore, tako je neoriginalno i baš kao što sve mlade k***e objavljuju ovde svaki dan", pisali su oni kojima se nije dopadalo izdanje glumice. 

Srećom, mnogo su bili glasniji oni koji su branili Stoun i isticali da "svako ima pravo da radi ono što želi sa svojim telom". Mi se pridružujemo ovom mišljenju i dodajemo da je lepo videti one koji iznova i iznova dokazuju da život nije gotov nakon 40. i da možete da uživate u svom telu i u poznijim godinama. 

Bravo Šeron!

Bonus video:

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!