Koliko ljubav može da promeni čoveka najbolje prikazuje primer slavne pevačice Demi Lovato koja je potpuno procvetala od kako je u vezi sa kolegom Džordanom Luteusom

Pevačica koju je dečko i verio prošle godine, sada je od njega dobila i pesmu u kojoj je priznao koliko je voli, a komentari oduševljenih fanova ređaju se ispod numere. 

"Sjajno je što toliko voliš Demi", "Demi zaslužuje da bude ovoliko voljena", "Srce će mi pući, predivno", "Jedan si od retkih koji nema problem da prizna koliko voli svoju buduću ženu i to je za poštovanje"... pisali su ljudi. 

Ni Demi ne krije koliko je ponosna na svog partnera, a nedavno mu se i sama javno zahvalila na "neverovatno podršci i ljubavi". Podelila je neke njihove zajedničke trenutke, a obožavateljima pevačice nije promaklo koliko Lovato blista kraj verenika i koliko je srećna.  

S obzirom na to šta je sve prošla, jasno je zašto mnoge raduje njena sreća, kao i činjenica da je konačno rešila makar neke probleme iz prošlosti koji su uticali na njeno mentalno stanje. 

Nije tajna da je u prošlosti Demi bila na korak od smrti. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer. 

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

Demi lovato je bila zlostavljana u prošlosti.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje godinu dana sve promenilo.

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Pročitajte još: NAKON SILOVANJA, PREDOZIRANJA I 2 MOŽDANA JEZIVO SE UGOJILA: Konačno se pojavila u javnosti i ove fotke pogledaćete 2x

Za ovu promenu zaslužan je niko drugi do Džordan koji joj je dao ljubav i sigurnost i podršku.

Lovato je zahvaljujući njemu konačno srećna i nasmejana, a kako danas izgleda pevačica moćnog glasa nakon svih nedaća i problema, pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/demilovato Demi Lovato danas je nova žena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ispovest Demi Lovato Instagram/callherdaddy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!