Demi Lovato priredila je pravo iznenađenje za fanove. Pevačica koju neko vreme nije bilo moguće videti u javnosti, pogotovo nakon jezive ispovesti u dokumentarcu, u kojem je obelodanila sve probleme sa narkoticima, bulimijom, ali i zlostavaljanjima, sada je konačno uslikana na jednom događaju, i ljudi su morali dobro da protrljaju oči.

Demi je ponovo izgledala kao u doba najveće slave, a kada je na Instagramu podelila i dva selfija, mnogima je bilo teško da poveruju da je u pitanju ista žena.

DEmi lovato podelila je selfi.
Instagram 

Iako je zadržala kratku kosu kao zaštitni znak, Lovato je skinula ogroman broj kilograma, i izgleda bolje nego ikad pre. Najpre je pozirala u uskoj crnoj kombinaciji koja je istakla u prvi plan njenu izvajanu liniju. Potom je pokazala goli stomak i rezultate regulisane ishrane i treninga na kojima je mesecima.

Demi lovato pokazala je neverovatno figuru i izvajane trbušnjake.
Instagram 

Isklesani trbušnjaci, figura peščanog sata, struk bez trunke viška sada su Demina realnost, a pevačica je na konto novog izgleda pokupila brojne komplimente. 

Demi se očigledno oseća dobro u svojoj koži, jer je nastavila da objavljuje selfi za selfijem, te je pravo osveženje videti da je pevačica konačno srećna i ispunjena nakon stravičnog perioda koji je iza nje.

Šuška se i da je za njenu transformaciju zaslužan novi momak, muzičar Džordan Luteus, poznatiji kao Jute$.

"To je zaista srećna i zdrava veza. On je super sjajan momak", rekao je izvor blizak pevačici. Par je snimljen pre nekoliko dana na ulicama Njujorka, a ovo će Demi biti prva ozbiljna veza otkako je u septembru 2020. raskinula veridbu sa Maksom Ehrihom kada je saznala da se on sa njom zabavlja samo zarad slave.

DEmi lovato ima novog dečka.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Demi Lovato je prošle godine istupila je kao nebinarna, odnosno rodno neutralna osoba.

"Danas je jako srećan dan u mom životu jer mogu da podelim sa vama još jedan deo sebe. Identifikujem se kao rodno neutralna i sada želim da me oslovljavate sa "oni" i "ono"", napisala je Demi Lovato tada na Tviteru. Međutim, nedavno je usledila promena i na tom polju, te je pevačica otkrila da ipak nije rodno neutralna.

DEmi Lovato mnogo se ugojila tokom depresije.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Veruje se da je tome "kumovalo" to što je trezna nekoliko meseci. Naime, nije tajna da je Lovato u prošlosti zloupotrebljavala nedozvoljene supstance i alkohol, a presija javnosti, kao i pritisak menadžera i njenog tima doveli su i do poremećaja ishrane.

Demi Lovato patila je od poremećaja ishrane.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što se predozirala imala je tri moždana udara, a tvrdi i da ju je menadžer seksualno napao kada se to desilo. Patila je od depresije, raskinula veridbu, pričala o poremećenim porodičnim odnosima, nevinost je izgubila silovanjem, a nakon predoziranja nastavila je da pije alkohol i koristi narkotike sve do pre devet meseci kada je potpuno prestala da ih konzumira. Sada se konačno vide rezultati zdravog života, a Demi definitivno zdrači nekim posebnim samopouzdanjem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!