Demi Lovato je šokirala svet kada je svojevremeno u svom dokumentarcu "Dancing with the Devil" otkrila potresne detalje koji su bili do tada nepoznati javnosti, a ticali su se njenih problema sa narkoticima i presijom koju je trpela zbog neralnih standarda kojima je bila izložena od najranijih dana.

Pevačica i glumica otkrila je da je veoma mlada počela da konzumira različite droge, a imala je i ogroman problem sa bulimijom. Nažalost, preterana kontrola njenog menadžerskog tima, uz sve to, dovela je do njenog velikog psihičkog loma 2018. godine.

Demi Lovato je otkrila da se tada predozirala i umalo izgubila život, ali to nije sve. U svojoj ispovesti pevačica je priznala i da ju je tako predoziranu i bez svesti njen menadžer silovao i "ostavio da umre".

Demi lovato tvrdi da je silovana od strane menadžera kada je bila preozirana.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pevačica je nedavno otkrila i da je zapravo nevinost izgubila silovanjem, te da je u životu bila dva puta seksualno napastvovana.

"Bila sam silovana kad sam izgubila nevinost", rekla je Demi i priznala da je u to vreme, dok je još bila Diznijeva zvezda, želela da nevinost sačuva za brak, te da je dečku sa kojim se ljubila rekla da ne želi "da ide dalje" od toga.

"Rekla sam: 'Hej, ovo neće ići dalje od ovoga, ja sam devica i ne želim da izgubim nevinost na ovaj način'. Ali, toj osobi to ništa nije značilo, uradila je šta je htela. Sama sam sebi rekla da sam ja kriva jer sam otišla u sobu s njim i ljubila se", pričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Demi Lovato priznala je da je u životu dva puta bila napastvovana.
Shutterstock 

Lovato je ovu groznu istinu podelila sa jednom osobom, međutim, njen zlostavljač nikada nije odgovarao za ono što je uradio. U daljem razgovoru pevačica je aludirala da je silovatelj bio takođe deo filmske industrije.

"Nisu ga izbacili sa snimanja filma" izjavila je, zbog čega su mnogi zaključili da je najverovatnije u pitanju neko iz ekipe filma “Camp Rock 2” ili serije “Sonny With a Chance”, koje je u to vreme snimala.

Nakon ove traumatične situacije, Demi je počela da se samopovređuje, a obolela je i od bulimije jer, kako je rekla, "hrišćanka u njoj je teško uspela da shvati da se radi o silovanju i da nije ništa pogrešila".

Inače, pevačica koja je nakon traumatičnog događaja kada se predozirala imala infarkt i dva moždana udara, priznala je kasnije da je i dalje konzumirala određene stvari, ali da više nije preterivala kao ranije. Međutim, sada je situacija potpuno drugačija, a Demi koja se pre nekoliko meseci izjasnila kao rodno neutralna, sada je istakla da više ni ne pomišlja na narkotike, niti ima želju za istim. Ista priča je i sa alkoholom i kako kaže, trezna je već devet meseci.

"Toliko prihvatam svoj život tako da zaista retko razmišljam o supstancama, što je prelepa stvar i nešto što nikada nisam mislila da će mi se desiti", objasnila je Lovato.

"I upravo sam shvatio da ništa od toga ne funkcioniše za mene. Ono što je ušlo u moj život je prihvatanje", rekla je pevačica koja danas izgleda daleko drugačije nego na početku karijere, ali je, po svemu sudeći nikad srećnija i zadovoljnija. 

Print Screen / Instagram, TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!