Čii se da nakon teške faze, pevačica Demi Lovato konačno proživljava lepe trenutke. Naime,  pevačica ima novog dečka, kanadskog muzčara Džordana Lutesa, koji je mdijima poznat po nadiku  Jute$.

"To je zaista srećna i zdrava veza. On je super sjajan momak", rekao je izvor blizak pevačicia. Par je snimljen pre nekoliko dana na ulicama Njujorka, a ovo će Demi biti prva ozbiljna veza otkako je u septembru 2020. raskinula veridbu sa Maksom Ehrihom kada je saznala da se on sa njom zabavlja samo zarad slave.

demi lovato snimljena s novim dečkom
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Demi Lovato je prošle godine istupila je kao nebinarna, odnosno rodno neutralna osoba.

"Danas je jako srećan dan u mom životu jer mogu da podelim sa vama još jedan deo sebe. Identifikujem se kao rodno neutralna i sada želim da me oslovljavate sa "oni" i "ono"", napisala je Demi Lovato tada na Tviteru. Kako je dalje navela, spoznala je da je rodno neutralna nakon što je provela godinu dana istražujući sebe. Ipak, pre mesec dana, ona je ipak shvatila da je žena, a veruje se je tome "kumovalo" i to što je trezna već nekoliko meseci.

Naime, nije tajna da je Lovato u prošlosti zloupotrebljavala nedozvoljene supstance i alkohol, a presija javnosti, kao i pritisak menadžera i njenog tima doveli su i do poremećaja ishrane.

demi lovato snimljena pre nekoliko meseci s novim imidžem
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što se predozirala imala je tri moždana udara, a tvrdi i da ju je menadžer seksualno napao kada se to desilo. Patila je od depresije, raskinula veridbu, pričala o poremećenim porodičnim odnosima, nevinost je izgubila silovanjem, a nakon predoziranja nastavila je da pije alkohol i koristi narkotike sve do pre devet meseci kada je potpuno prestala da ih konzumira.

demi lovato tvrdi da se opet oseća kao žena
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je pre dve nedelje u podkastu "Spout" govorila i rodnim odrednicama koje je koristila i istakla da je promenljiva osoba.

"Da, dakle, oni su, hm, zapravo sam ponovo usvojila zamenicu ona/nju. Ja sam vrlo promenjiva osoba. Prošle godine sam osetila da je moja energija bila uravnotežena u mojoj muškoj i ženskoj strani. Na primer, kada je trebalo da koristim javni toalet i kada bi trebalo da izaberem u koji da uđem, u onaj za žene ili onaj za muškarce, nisam mislila da postoji pravi izbor za mene jer se nisam osećala nužno kao žena, ali nisam se osećala ni kao muškarac.

Jednostavno sam se osećala kao čovek. I to je ono što su "oni" za mene. Radi se samo o tome da se u svojoj suštini osećaš kao ljudske biće", rekla je Demi nedavno i naglasila da se ponovo oseća kao žena.

Shutterstock, Youtube Pevačica se opet oseća kao žena


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!