Demi Lovato prošle godine istupila je kao nebinarna, odnosno rodno neutralna osoba. "Danas je jako srećan dan u mom životu jer mogu da podelim sa vama još jedan deo sebe. Identifikujem se kao rodno neutralna i sada želim da me oslovljavate sa "oni" i "ono"", napisala je Demi Lovato na Tviteru. Kako je dalje navela, spoznala je da je rodno neutralna nakon što je provela godinu dana istražujući sebe.

Međutim, pevačica je sada shvatila da je ipak žena, a verovatno je tome "kumovalo" i to što je trezna već nekoliko meseci. Naime, nije tajna da je Lovato u prošlosti zloupotrebljavala nedozvoljene supstance i alkohol, a presija javnosti, kao i pritisak menadžera i njenog tima doveli su i do poremećaja ishrane.

Demi lovato više nije nebinarna osoba.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da sve bude još gore, nakon što se predozirala imala je 3 moždana udara, a tvrdi i da ju je menadžer seksualno napao kada se to desilo. Patila je od depresije, raskinula veridbu, pričala o poremećenim porodičnim odnosima, nevinost je izgubila silovanjem... a na sve to, nakon predoziranja nastavila je da pije alkohol i koristi narkotike sve do pre devet meseci kada je potpuno prestala da ih konzumira.

"Toliko prihvatam svoj život tako da zaista retko razmišljam o supstancama, što je prelepa stvar i nešto što nikada nisam mislila da će mi se desiti", objasnila je Lovato.

Demi lovato više ne koristi nedozvoljene supstance.
Shutterstock 

"I upravo sam shvatio da ništa od toga ne funkcioniše za mene. Ono što je ušlo u moj život je prihvatanje", rekla je pevačica. Sada je u podkastu "Spout" govorila i rodnim odrednicama koje je koristila i istakla da je promenljiva osoba.

"Da, dakle, oni su, hm, zapravo sam ponovo usvojila zamenicu ona/nju". Ja sam vrlo promenjiva osoba. Prošle godine sam osetila da je moja energija bila uravnotežena u mojoj muškoj i ženskoj strani. Na primer, kada je trebalo da koristim javni toalet i kada bi trebalo da izaberem u koji da uđem, u onaj za žene ili onaj za muškarce, nisam mislila da postoji pravi izbor za mene jer se nisam osećala nužno kao žena, ali nisam se osećala ni kao muškarac. Jednostavno sam se osećala kao čovek. I to je ono što su "oni" za mene. Radi se samo o tome da se u svojoj suštini osećaš kao ljudske biće".

Demi Lovato kaže da je promenljivo biće.
Profimedia 

Naglasila je da se ponovo oseća kao žena. Takođe, uvek je otvoreno pričala i o svojoj seksualnosti pa je u martu prošle godine u podkastu Džoa Rogana rekla da je panseksualka.

"Fluidna sam, a jedan deo razloga zašto sam tako fluidna je taj što sam bila jako zatvorena", istakla je protivuurečnosti svoje ličnosti. Dodala je i da joj je svejedno kada je reč o tome ko je više privlači- žene ili muškarci, a koliko se promenila od početka karijere pogledajte u galeriji ispod:

Print Screen / Instagram, TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!