Nije retkost da se za Dizni zvezde vezuju mučni detalji i problematična prošlost za koju uglavnom niko nije znao dok nisu počeli da se ponašaju van kontrole. Jedna od njih bila je i Demi Lovato koju danas konačno vidimo u nekom novom ruhu, srećnu i zadovoljnu kakva nije bila godinama.

Naime, talentovana glumica i pevačica borila se kako sa problemima zavisnosti, tako i sa bulimijom, a na sve to kao tinejdžerka je bila silovana od strane kolege.

DEmi Lovato je danas nova žena.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako nije otkrila ko je ta osoba, Demi je rekla da je to neko drugi iz Diznijevog sveta koji "nikada nije izbačen iz filma u kojem su bili" nakon što ju je silovao.

- Muvali smo se, ali ja sam rekla: "Hej, ovo ne ide dalje. Ja sam nevina i ne želim da to izgubim na ovaj način." I to mu nije bilo važno, ipak je to uradio. I ja sam to internalizovala i rekla sam sebi da sam ja kriva, jer sam ipak otišla u sobu sa njim. I dalje sam se družila s njim, rekla je Demi.

- Hrišćanka, južnjačka devojka u meni to nije videla kao silovanje jer polni odnosi nisu bili normalizovani ni u detinjstvu ni na jugu, dodala je ona.

- I, znaš šta, j**i ga, samo ću to reći: Moja #MeToo priča je da kažem nekome da mi je neko ovo uradio, i nikad nije bio u nevolji zbog toga. Nikada nije izbačen iz filma u kom je bio.

Kasnije je doživela po sopstvenom priznanju još jedno silovanje kada ju je napastvovao menadžer kada se predozirala. Nakon ove traumatične situacije, Demi je počela da se samopovređuje, a sve je rezultiralo i time da je došla do spoznaje da je rodno neutralna. Ipak, pevačica se nedavno izjasnila kao žena.

DEmi lovato jedno vreme se izjašnjavala kao rodno neutralna.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Da, dakle, oni su, hm, zapravo sam ponovo usvojila zamenicu ona/nju". Ja sam vrlo promenjiva osoba. Prošle godine sam osetila da je moja energija bila uravnotežena u mojoj muškoj i ženskoj strani. Na primer, kada je trebalo da koristim javni toalet i kada bi trebalo da izaberem u koji da uđem, u onaj za žene ili onaj za muškarce, nisam mislila da postoji pravi izbor za mene jer se nisam osećala nužno kao žena, ali nisam se osećala ni kao muškarac. Jednostavno sam se osećala kao čovek. I to je ono što su "oni" za mene. Radi se samo o tome da se u svojoj suštini osećaš kao ljudske biće, objasnila je Demi nedavno.

Beg u droge

Bivša Dizni zvezda upala je u probleme sa alkoholom i drogom još kao dete. Kako je i sama ispričala, Dizni okruženje bilo je sve samo ne "med i mleko", te je čak dodala i kako je očuhu redovno krala alkohol tokom svojih tinejdžerskih godina, pre nego što se okrenula kokainu sa 17 godina, koji je "previše volela".

Naime, Demi je bila trezna šest godina, od svoje 20. do 26. godine, ali je 2018. godine zamalo umrla usled predoziranja. Spomenuto iskustvo izazvalo je oštećenje mozga, srčani udar i tri moždana udara dok je bila u bolnici.

DEmi lovato koristila je droge od tinejdžerskih dana.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Prvi put sam počela da eksperimentišem sa 12 ili 13 godina. Doživela sam saobraćajnu nesreću i prepisali su mi opijate. Moja mama nije mislila da će morati da zaključava prostoriju u kojoj su se nalazili opijati zbog svoje 13-godišnje kćeri, ali ja sam u tom trenutku već i te kako pila alkohol, prepričala je Demi i dodala da je bila maltretirana i da je tražila beg.

Bivša Diznijeva zvezda priznala je da je često krala pivo iz frižidera svog očuha i "pila sama", što je "trebalo da bude glavni pokazatelj problema". Zatim je prešla na kokain.

- Sa 17 godina sam prvi put probala kokain i previše mi se svidelo. Nakon 18. godine sam otišla na odvikavanje od kokaina, rekla je.

Demi lovato koristila je kokain.
Youtube 

Na svom putu prema potpunom odvikavanju od alkohola i kokaina, Demi je rekla da "retko razmišlja o supstancama". Pevačica je rekla da je "oko sebe imala ljude koji su hteli da bude trezna", ali ona misli da tada uopšte nije htela da bude trezna. U martu 2021. godine Demi je otkrila da ju je samo nekoliko minuta delilo od smrti kada ju je njen asistent pronašao. Da je niko nije pronašao, tvrdi kako "ne bi bila ovde".

Danas je Demi trezna već 9 meseci i konačno se oseća dobro u svojoj koži, što je nedavno i priznala, a sreće ima i na ljubavnom planu, te je već neko vreme u vezi sa kanadskim muzičarem Džordanom Luteusom koji je u medijima poznat po nadimku Jute$. 

- To je zaista srećna i zdrava veza. On je super sjajan momak- rekao je izvor blizak pevačici, a ovo će Demi biti prva ozbiljna veza otkako je u septembru 2020. raskinula veridbu sa Maksom Ehrihom kada je saznala da se on sa njom zabavlja samo zarad slave.

Shutterstock, Youtube Pevačica se opet oseća kao žena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!