Demi Lovato dugo se nije mogla videti u javnosti. Pevačica, koja je dugo vodila bitku sa sopstvenim demonima, povukla se kako bi napunila baterije, i pokušala da ponovo izgradi svoj život, u čemu joj je pomogao i novi izabranik, muzičar Džordan Luteus, poznatiji kao Jute$. 

Naime, nije tajna da je u prošlosti Demi bila na korak od smrti. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer. 

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

DEmi Lovato vratila se lošim navikama.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od pola godine sve promenilo. 

Demi Lovato odala se drogama.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Demi Lovato konačno je smršala.
Instagram 

Šuška se da je za promenu najviše zaslužan Luteus, koji joj je najveća podrška, a to se moglo videti i sada, na crvenom tepihu pred dodelu Gremija. 

Pevačica je nedavno pokazala rezultate napornog rada i treninga, s obzirom da je i te kako smršala, ali sada se pojavila u velikom stilu i u uskoj haljini  bez bretela pokazala zanosne obline.

Demi nije skidala osmeh sa lica, a sa partnerom se i poljubila pred publikom i fotografima. Njen dečko ponosno je pozirao kraj nje, a mnogi nisu skrivali oduševljenje jer jedna od najtalentovanijih pevačica konačno izgleda srećno, zdravo i ispunjeno. Plus, izgleda kao milion dolara! 

DEmi Lovato pojavila se sa novim dečkom.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da su emocije više nego snažne, dalo se naslutiti i prošle godine kada je Lovato slavila 30. rođendan, a njen dečko joj se obratio s rečima: "Srećan rođendan bebo. happy birthday baby. Ti si prelepa 30-godišnjakinja i ja sam najsrećniji šmokljan na svetu jer mogu da kažem da si moja".  

"Nasmejati te je postala moja nova opsesija, jer tvoj osmeh bukvalno leči moju depresiju (tu negde postoji tekst pesme). Tako sam ponosan na tebe što ne samo što si preživela sve kroz šta si prošla, već si došla na vrh i postala najzdravija, najsrećnija, najslađa verzija sebe. I to si sve ti dušo", napisao je Luteus u jednom dahu uz seriju njihovih fotografija.

Ovo je inače prvo pojavljivanje para, te ne čudi što su sve oči bile uprte baš u njih, a Demi je blistala kao nikad do sad, čime je pokazala da je jača od svih demona koji su je vukli na dno, te da se konačno izvukla iz svega i ostavila loše u prošlosti, gde i treba da bude.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!